Oтрован заменик председника општине Ивањица !?

29.11.2012 21:23

ИВАЊИЦА-Заменик председника општине Ивањица, Рацо Секулић, синоћ је хитно пребачен у чачански Ургентни центар, где је задржан на испитивању.

Рацо Секулић је синоћ примљен у Ургентни центар, јер се жалио на изненадне стомачне тегобе, а затим је пребачен на интерно одељење ради додатних анализа. Секулићева породица каже да је забринута за његово здравље и изражава сумњу да је он отрован.

„Већ месецима мој супруг добија претеће поруке, једна од њих је гласила ‘осетићеш метал у устима и зубима’, а причао ми је да је приметио да га прате, па смо због свега тога заиста забринути“, рекла је за Глас западне Србије супруга Раца Секулића, Вера. Додала је да је случај пријављен полицији, која је саопштила да је у марту и јулу месецу ове године у Ивањици примила две пријаве од стране Секулића.

Према саопштењу полиције, Секулић је у марту пријавио увредљиву поруку, а у јулу наводне претње од стране трећег лица о којима га је обавестио пријатељ. Полиција даље наводи да је у оба случаја поступила по пријавама, о чему је је обавештен и Основни јавни тужилац у Пожеги, који се изјаснио да у наведеним догађајима нема елемената кривичног дела и елемената за даље поступање полиције.

Испитивања су у току, а Секулић је у међувремену премештен на инфективно одељење, и није животно угрожен, казао је др Слободан Гујаничић, портпарол чачанске болнице.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode