Pobegla od Đilasa: Poslanica DS-a podnela ostavku

28.03.2013 23:14

Poslanica Demokratske stranke (DS) Jovanka Petrović podnela je danas ostavku na tu funkciju, jer, kako je rečeno u DS-u, "želi u potpunosti da se posveti profesiji lekara i funkciji pomoćnice direktorke u neuropsihijatrijskoj bolnici u Novom Knjaževcu".

 

Portparolka DS-a Aleksandra Jerkov rekla je da Jovanka Petrović podnosi ostavku na poslaničku funkciju da bi se u potpunosti posvetila svojoj primarnoj lekarskoj profesiji.

 

Ona je rekla da će Jovanku Petrović u parlamentu zameniti sledeći na listi DS-a, Branislav Krekić iz Zemuna. Jovanka Petrović je u dopisu predsedniku Skupštine Nebojši Stefanoviću navela da u skladu sa Zakonom o izboru narodnih poslanika podnosi ostavku na tu funkciju, na koju je izabrana na izborima 6. maja prošle godine.

 

Ona je dostavila i potvrdu da je ostavku overila u Osnovnom sudu u Kikindi.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode