Pokušaj ubistva u Žarkovu

24.11.2012 09:10

Kad smo došli, Nikola K. ležao je u lokvi krvi, rekao izvor Kurira. Pre pucnjave izbila svađa

arterija, meta, Nikola,  klub insomnija, beogradBEOGRAD - Izbegnuta tragedija!
Nikola K. (31) ranjen je juče oko 10.30 sati hicem iz pištolja u nogu u bilijar klubu „Insomnija“, u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo. Posle pucnjave napadač je pobegao i policija je saopštila da traga za njim!

- Pretpostavljamo da je Nikola K. sedeo s napadačem za istim stolom. Oni su se iz zasad nepoznatih razloga posvađali, nakon čega je napadač izvadio pištolj i pucao u Nikolu, kome je metak prošao kroz natkolenicu i presekao mu arteriju! Krv je šikljala na sve strane, a kad smo došli, na podu je bila velika lokva krvi - kažu u policiji.

Naš sagovornik dodaje da je posle pucnjave jedan mladić utrčao u apoteku koja je preko puta bilijar kluba.

- Uleteo je i pitao me koji je broj telefona Hitne pomoći. Bio je preplašen i uspaničen. Rekla sam mu da nazove 194, i on je to uradio sa svog mobilnog telefona i otišao. Nisam znala šta se dešava - ispričala je apotekarka.

Policija pokušava da utvrdi identitet mladića koji je utrčao u apoteku.

- Nakon što je pozvao Hitnu pomoć, taj mladić je pomogao lekarima da ranjenog unesu u vozilo, a potom zajedno s njima otišao u bolnicu. Čak postoji i mogućnost da je napadač ušao u apoteku kako bi spasao ranjenog Nikolu. Međutim, u bolnici ga nismo zatekli - kaže naš sagovornik.

Nikola K. prevezen je u Urgentni centar, a do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo u kakvom je stanju jer je operacija bila u toku.
 

Česti incidenti

Komšije iz Trgovačke ulice kažu da nisu čuli pucnjavu.

- Video sam kad je stigla Hitna pomoć i policija i tad su mi rekli šta se desilo. Nisam se iznenadio. U tom bilijar klubu non-stop se dešavaju incidenti. Tu se uvek okuplja ista grupa ljudi, sede tu po celu noć, ne daju nam da spavamo. Ne znam kako taj problem da rešimo - ispričao je komšija.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode