POMEN: Godišnjica smrti Vladana Batića

30.12.2012 21:17

Jedini je političar Srbije bio koji se zalagao za samostalnost Srbije odnosno vraćanje državnosti Srbiji i raskid sa recidivima jugoslovenštine koja je uništila Srbiju i Srbijance.Jedini je političar Srbije bio koji se zalagao za vraćanje prerogativa državnosti Srbiji kao što su grb,himna i zastava Srbije.Za vreme ministrovanja predao je 40.000 stranica dokaza Haškom tribunalu protiv čelnika OVK.

Vladan Batić

Vladan Batić

BEOGRAD - Nije zaboravljen.
Na današnji dan pre dve godine preminuo je lider DHSS dr Vladan Batić.
Kao ministar pravde u vladi Zorana Đinđića biće upamćen po tome što je sudstvu vratio ugled, po tome što je sudijama plate sa tričavih 100 podigao na 1.000 evra, dostojnih sudijske funkcije. Za vreme ministrovanja predao je 40.000 stranica dokaza Haškom tribunalu protiv čelnika OVK, podigao je spomenik caru Dušanu ispred Palate pravde, jedini je ministar pravde koji je sa osuđenicima po zatvorima igrao fudbal...
- kaže se u saopštenju DHSS.

Jedini je političar Srbije bio koji se zalagao za samostalnost Srbije odnosno vraćanje državnosti Srbiji i raskid sa recidivima jugoslovenštine koja je uništila Srbiju i Srbijance.Jedini je političar Srbije bio koji se zalagao za vraćanje prerogativa državnosti Srbiji kao što su grb,himna i zastava Srbije.

Kao opozicioni lider devedesetih godina, Batić je hrabro i bez ustezanja kritikovao vladavinu Slobodana Miloševića, raskrinkao je aferu „kiparske pare“, odnosno objasnio kako je Miloševićev režim godinama iznosio novac iz zemlje.
- Vladane, nedostaješ za sve ono što pripada prošlosti, kao i za ono što tek dolazi - saopšteno je iz DHSS

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode