PRELETAČ: Vuk Jeremić prelazi u SNS?

20.02.2013 07:50

 

Predsedavajući GS UN, nekad funkcioner DS, video se nedavno s Vučićem, sa kojim je razgovarao o prelasku u njegovu stranku

Vuk Jeremić,Aleksandar Vučić,

Jeremić i Vučić imali veoma otvoren razgovor

BEOGRAD - Čika Aco, čika Aco...
Vuk Jeremić, predsedavajući GS UN i nekad visoko pozicionirani funkcioner DS, razmišlja da pređe u Srpsku naprednu stranku. Jeremić, koga je IO DS pre nekoliko dana isključio iz stranke, prilikom prošlog boravka u Beogradu video se s liderom SNS Aleksandrom Vučićem i razgovarao o svom prelasku pod okrilje naprednjaka.

- Jeremić i Vučić su imali otvoren razgovor - šta bi Jeremić mogao da ponudi SNS svojim dolaskom i gde njega vidi vrh stranke ako uzme partijsku knjižicu. Razgovor je bio srdačan, a ostavljen je prostor da obe strane još razmisle - kaže izvor Kurira, a na pitanje šta naprednjake sprečava da Jeremića oberučke prihvate, rekao je:

- Unutar SNS se trenutno vaga - Jeremić uživa veliko poštovanje kod država članica Pokreta nesvrstanih, ali nije omiljen kod velikih sila, čija je podrška potrebna naprednjacima. S druge strane, Jeremić uživa veliki ugled kod naroda u Srbiji, bio je jedan od najpopularnijih političara, ali je pitanje kolika je njegova popularnost sada.

Od Jeremića nismo uspeli da dobijemo komentar, a Goran Knežević, ministar poljoprivrede iz SNS, kaže da ništa ne zna o susretu Vučića i Jeremića i da o svom nekadašnjem saborcu ima visoko mišljenje.

- Vuka poznajem kao velikog stručnjaka i moralnog čoveka. Svakom bi prijalo da ima takvog stručnjaka u svojim redovima - kazao je Knežević.

Ko je Vuk Jeremić

♦ Diplomirao teorijsku fiziku na Kembridžu
♦ Magistrirao na Harvardu državnu administraciju
♦ Posle promena 2000. postavljen za savetnika ministra telekomunikacija SR Jugoslavije
♦ Savetnik ministra odbrane SCG za evroatlanska pitanja 2003. 
♦ Savetnik za međunarodne odnose i šef spoljnopolitičkog tima predsednika Srbije 2004-2007. 
♦ Šef diplomatije 2007-2012 (dva mandata)
♦ Predsedavajući GS UN 2012.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode