PRELETAČICA: Aleksandra Jerkov ide u DS !

10.01.2013 08:32

Млада потпредседница Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Александра Јерков, једно од најпрепознатљивијих лица те странке, решила је да напусти ту минорну партију која се све више осипа и пређе у Демократску странку (ДС).
 
- Јерковљева је одлуку донела крајем 2012, али биће озваничена тек након празника, вероватно после 15. јануара. Њен долазак у странку свакако је појачање за ДС. Она је паметна и образована жена, препознатљиво лице, активан и добар посланик - каже извор из ДС.
 
Александра Јерков, с друге стране, није желела да нам потврди ову информацију, али је није ни демантовала.
- Не бих ништа да коментаришем - рекла нам је кратко.
 
Аналитичар Бранко Радун сматра да чињеница да Александра Јерков, која је деловала као главна Чанкова узданица, одлази у ДС указује на то да лидера ЛСВ напуштају главни сарадници и да се та странка лагано осипа.
- Њен одлазак од Чанка, нарочито после хулиганског инцидента када је претукао човека, доста ће уздрмати ЛСВ. Она очигледно напушта брод који тоне. Чанак је доста уложио у њену промоцију, била је кандидат ЛСВ за градоначелника Новог Сада, цео град је био облепљен њеним плакатима - оцењује Радун.
 
У ЛСВ од 2000. године
 
Александра Јерков је у ЛСВ од 2000. године. Рођена је 22. септембра 1982. у Новом Саду. Дипломирала је на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду, на одсеку за српски језик и лингвистику, прва у својој генерацији 2005. Магистрирала је на студијама европских интеграција и регионализма Универзитета у Грацу.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode