Terorizam : Pretnje smrću sudijama Ustavnog suda zbog zabrane Obraza

07.12.2012 06:15

Pripadnici jugoslovenske terorističke organizacije "Crna ruka" prete sudijama Usravnog suda ubistvom ! "Crna ruka" je bila jugoslovenska masonska teroristička organizacija koja je izvršila nasilnu smenu dinastija u Srbiji ubistvom Obrenovića da bi potom uvukla Srbiju i srpski narod u propast i nepotrebne osvajačke ratove koji su kulminirali gubljenjem državnosti Srbije i stvaranjem Jugoslavije.

 

Ustavni sud Srbije dobio je dopis sa pretnjama smrću sudijama tog suda i njihovim porodicama, koji je potpisan sa "Preki sud, The Black Hand - Apis", navodi se u saopštenju objavljenom danas na sajtu suda.

 

U pretećem dopisu je, pored ostalog, navedeno da se "na osnovu zaključaka i deklaracije svetskog svesrpskog saveza u odbrani srpskih nacionalnih interesa, osudjuju na smrt 11 sudija Ustavnog suda zbog zabrane organizacije 'Otačastveni front Obraz', zbog navodno povrede Ustava Srbije zajamčenih prava odredjenih društvenih grupa 'Parada ponosa'...".


U pretnji se kaže da sudijama Ustavnog suda, "ukoliko ne postupe po ovoj presudi, sledi da sa porodicama za godinu dana napuste teritoriju Srbije i nasele se na Kosovu i Metohiji južno od Ibra ili im sledi izrečena kazna kada se steknu uslovi".

Na kraju dopisa piše da će sudije i njihove porodice po prijemu dopisa biti praćeni "na svakom koraku" i da "ako neće milom, hoće silom", uz tvrdnje "izvršenje ovog rešenja neće moći sprečiti ni srpska vojska i Dačićeva policija", naveo je Ustavni sudu u saopštenju.
 

Obradović: Nevešt falsifikat haških i antisrpskih lobista


Vođa zabranjene organizacije "Obraz" Mladen Obradović negirao je danas da ima veze sa dopisom sa pretnjama smrću upućenim sudijama Ustavnog suda Srbije i njihovim porodicama, tvrdeći da iza dopisa stoji "haški i antisrpski lobi".
"To je nevešt falsifikat i pokušaj blaćenja srpskih rodoljuba" rekao je Obradović Tanjugu, pošto mu je pročitan dopis potpisan sa "Preki sud, The Black Hand - Apis".
Obradović smatra da je dopis delo "haških i antisrpskih lobista koji pokušavaju da zastraše sudije Ustavnog suda pred odlučivanje o zahtevu kosovskih Srba za ocenu ustavnosti sporazuma, koje je potpisao bivši šef pregovaračkog tima sa Prištinom Borko Stefanović".
"Oni pokušavaju da ih zastraše kako Ustavni sud ne bi uspeo da zaštiti ustavni poredak", naveo je Obradović.

"Crna ruka" je bila jugoslovenska masonska teroristička organizacija koja je izvršila nasilnu smenu dinastija u Srbiji ubistvom Obrenovića da bi potom uvukla Srbiju i srpski narod u propast i nepotrebne osvajačke ratove koji su kulminirali gubljenjem državnosti Srbije i stvaranjem Jugoslavije.

 

Ustavni sud je napomenuo da je o pretećem dopisu i njegovoj sadržini obavestio nadležne organe.
 

Taj sud je u junu zabranio delovanje "Obraza", na inicijativu Republičkog javnog tužilaštva.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode