Prokupčanin kidnapovan i opljačkan greškom ?!

24.11.2012 21:44

PROKUPLJE - Vitomira Stevanovića (29) iz prokupačkog sela Beli Kamen,oteli su za sada tri nepoznata muškarca i ostavili ga vezanog i bez svesti duboko u šumi iznad sela Novi Đurevac u prokupačkoj opštini.  

Oteli su me bez razloga

"Repetirao je i stavio mi je pištolj na potiljak" ... Vitomir pokazuje kako su ga naterali da udje u automobil

I dok su ga rodbina i policija tražili, on je proživljavao svoju najveću noćnu moru. 

- U sredu oko 22 sata pozvao me je neki nepoznati muškarac sa skrivenog broja i rekao mi da izađem na glavni put, tu na 250 metara od moje kuće, jer neki prijatelji žele da me vide. Pitao sam ko, ali rekli su da je to iznenađenje. Mislio sam da su drugovi rešili da dođu kod mene, jer znaju da je supruga sa decom otišla kod njenih i da se šale sa mnom, pa sam izašao. Posle pet minuta naišao je auto opel kadet crvene boje, sa troja vrata i dva tipa u crnim jaknama izašla su iz njega. Jedan, koji je bio vozač, ostao je u kolima i nije gasio auto. Jedan od dvojice je imao farmerke, a drugi trenerku. Ovaj sa farmerkama mi je rekao da uđem u auto i pošto nisam pristao, izvadio je pištolj, repetirao ga i prislonio mi ga na slepoočnicu. Tada sam ušao u kola i krenuli smo. Pitao sam ih šta hoće, ali ništa nisu govorili, sve dok onaj u farmerkama nije izvadio neku plastičnu flašicu od pola litra i rekao mi da pijem. Nisam hteo, ali na kraju sam morao. Bila je to tečnost slatkastog ukusa. Mislim da sam se par minuta posle toga onesvestio, jer se više ničeg ne sećam- priča još uvek vidno uznemiren Vitomir, koji ne gasi cigaretu dok priča sa nama.

Dodaje da se osvestio tek u petak oko 14 časova i da je shvatio da je vezan. Iskoristili su pertle sa mojih patika da mi vežu ruke, a kaiš od pantalona da mi vežu noge. Ležao sam na zemlji i sav se tresao. Zubima sam iskidao pertle i oslobodio ruke. Neprestano sam strepeo da nisu u blizini. Oslobodio sam i noge, a onda proverio džepove. Video sam da je u njima i telefon, cigareta i novčanik, ali bez 8. 000 dinara. Nisam još bio siguran gde sam. Posle kraćeg vremena shvatio sam da sam u šumi iznad Novog Đurevca i tada mi je zazvonio mobilni. Bio je to moj tast, koji me je kao i supruga i policija zvao nebrojano puta. Odahnuo sam i tek tada možda stvarno shvatio da sam živ- dodaje Vitomir, koji kako kaže ne može da zamisli zašto su ga oteli i ko je to učinio.

U strahu za porodicu ... Vitomir sa sinom

Ipak, bez obzira što je preživeo, priznaje da i sada oseća ogroman strah i misli da ga on nikada neće proći. Tek ću kada saznam ko mi je to uradio i kada ih zatvore možda moći malo da se smirim. Do tada, zaista ne znam kako ću živeti- završava on.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode