Prokuplje: Vrh rukovodstva LDP prešao u URS

07.02.2013 22:45

LDP-u-URS.jpgDeo rukovodstva i dvadesetak članova prokupačkog LDP prešli su u prokupački Odbor Ujedinjenih regiona Srbije.

U URS su prešli doskorašnji potpredsednik LDP u Prokuplju Ivan Vesović, članovi Opštinskog odbora ove stranke Bane Simić i Boban Blagojević, koordinator omladine LDP Danilo Mijatović i dvadesetak članova. Oni su tokom prethodne izborne kampanje bili jezgro ove stranke u Prokuplju.

- Uverio sam se, prateći predizbornu kampanju svih stranaka na prošlim izborima, da se u URS-u radi najozbiljnije i nakvalitetnije, što je za nas, kao mlade ljude koji žive i rade u Prokuplju, veoma važno jer smo prepoznali snagu koja nam svima može doneti bolji život - kaže Ivan Vesović.

Rukovodstvo URS-a u Prokuplju kolektivni prelazak iz LDP-a u njihove redove komentariše kao pojačanje jer su, prema njihovim rečima, u pitanju kvalitetni i vredni ljudi.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode