RASPAD: Demokratska stranka izgubila još jednog poslanika u korist poslaničkog kluba "Zajedno za Srbiju"

06.06.2013 08:18

Posle odlaska Milice Delević iz Skupštine Srbije u nju ulazi sledeći po redu kandidat sa njene izborne liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić", Zlatko Dragosavljević, koji je u međuvremenu prešao u sve značajniju partiju Dušana Petrovića "Zajedno za Srbiju" koja je prema nekim analizama već jača od ostatka nećega što se nekada zvalo Demokratska stranka.

Milica Delević,BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke,Crnogorka iz Berana Milica Delević, koja je i potpredsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije, zbog odlaska u Evropsku banku za obnovu i razvoj podnela ostavku na poslanički mandat u parlamentu.

Administrativni odbor Skupštine Srbije, pre dva dana konstatovao je odluku o prestanku poslaničkog mandata Delevićeve i po pravilu u Skupštinu Srbije ulazi sledeći po redu kandidat sa izborne liste "Izbor za bolji život- Boris Tadić", Zlatko Dragosavljević.

Međutim, poznato je da je on istupio iz Demokratske stranke i prešao u partiju Dušana Petrovića "Zajedno za Srbiju" kojaima sve više pristalica širom Srbije i prema nekim analizama već je jača od ostatka Demokratske stranke. Izvesno je da će Zlatko Dragosavljević pristupiti poslaničkom klubu "Zajedno za Srbiju" Dušana Petrovića, koja će uskoro dobiti sedmog poslanika, čime će DS ostati bez još jednog poslanika u parlamentu posle odlaska parlamentaraca u klub Petrovića...

Milica Delević je inače rođena Beranka,državljanka Crne Gore i bivša supruga lidera DS Dragana Đilasa.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode