Raspuštenko : Poznati sarajevski političar Boris Tadić ostao i bez druge supruge !

09.12.2012 17:48

Ko je Boris Tadić

Boris Tadić je rođen 15. januara 1958. u Sarajevu kao drugo dete Ljubomira Tadića,Crnogorca rodom iz sela u pivljanskom kraju koji je radio kao gastarbajter u Sarajevu i Bosanke Nevenke Kićanović iz Bijeljine. Ljubomir Tadić je učesnik Drugog svetskog rata, nosilac je partizanske spomeniice. Poslat je po zadatku Komunističke partije u Beograd 1955. godine da piše novi ustav SFRJ i program Partije gde je i ostao da radi i živi a za profesora filozofije, politike i prava na Filozofskom fakultetu u Beogradu izabran je 1962. Borisova majka je bila neuropsihijatar, radni vek je završila u Zavodu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici u Beogradu.

Tatjana Tadić nedavno je napustila svog supruga i sa decom se preselila kod roditelja u Hrvatsku.

tatjana tadic, Boris Tadić, razvod,

Tadić ne živi sa suprugom i decom već duže vreme

BEOGRAD - Loš period.

Kao što smo krajem prošlog meseca već pisali u Online Reporteru,Boris Tadić je po drugi put postao raspuštenko !
Osim što je izgubio na izborima za predsednika Srbije, ali i bitku u sopstvenom DS, sarajevski političar Boris Tadić doživeo je još jedan, lični poraz. Njegova supruga Tatjana odlučila je da više ne živi sa njim i sa decom se preselila kod svojih roditelja.

- Javna je tajna da Tanja i Boris već duže vreme nisu u odnosu kao ranije i ceo grad priča o tome. Ipak, sad je to zaista ozbiljno, čak toliko da je Tatjana sa ćerkama otišla kod svojih roditelja, a namerava i da uskoro podnese i zvanični zahtev za razvod braka - otkriva naš izvor.

Do supruge Borisa Tadića juče nismo uspeli da dođemo, a poznato je da se ona vrlo retko i pojavljuje u javnosti i daje izjave. U DS je rečeno da ova informacija nije tačna.

- Boris Tadić živi sa svojom decom. Po gradu se svašta priča, ali naravno da nije tačno da se razvodi - rekli su nam u Demokratskoj stranci.

Podsetimo, Tadić je svoju sadašnju suprugu Tatjanu upoznao na jednoj svadbi. Sa njom se ubrzo nakon razvoda od prve supruge Veselinke i venčao. Iz braka sa Tatjanom Tadić ima dve ćerke.

Ko je Boris Tadić

Boris Tadić rođen je 15. januara 1958. u Sarajevu kao drugo dete Ljubomira Tadića,Crnogorca rodom iz sela u pivljanskom kraju koji je radio kao gastarbajter u Sarajevu i Bosanke Nevenke Kićanović iz Bijeljine. Ljubomir Tadić je učesnik Drugog svetskog rata, nosilac je partizanske spomeniice. Poslat je u Beograd 1955. godine da piše novi ustav SFRJ i program Partije, a za profesora filozofije, politike i prava na Filozofskom fakultetu u Beogradu izabran je 1962. Borisova majka je bila neuropsihijatar, radni vek je završila u Zavodu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici u Beogradu.

Ko je Tatjana Tadić

Supruga Borisa Tadića Tatjana, rođena Rodić, poreklom je iz Knina i po obrazovanju je inženjer građevine. Prema nekim navodima iz medija, Tadićeva je ranije imala privatnu firmu, ali se poslednjih godina potpuno posvetila odgajanju dve ćerke koje ima s Borisom. Tatjana se retko pojavljivala u javnosti tokom mandata svog supruga.

Prva supruga monahinja

Veselinka Zastavniković, poreklom iz Osjeka, razišla se od Borisa Tadića 1997. godine. Nakon pet godina zamonašila se i dobila monaško ime Irina. Danas živi u manastiru u Peći. Prema navodima štampe, Veselinka je bila veoma lepa žena, a sa Borisom je imala skladan i srećan brak. Pošto su kao i svi gastarbajteri veoma skromno i teško živeli,Tadić je prodavao novine i knjige na beogradskim ulicama kao kolporter,radio je i kao bebister a Veselinka je prodavala lutke koje je sama pravila.
Dobri poznavaoci prilika u SPC pričaju da je upravo sestra Irina kumovala izboru Irineja za patrijarha SPC,s kojim je inače u dobrim odnosima umesto vladike Amfilohija koji je već viđen na tom mestu.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode