RAZVRATNIK: Ministar Mrkonjić opet sablažnjava javnost ponašanjem i izjavama

15.02.2013 11:23

Ministar priznao da ove godine svoju konkubinu Anu Bekutu nije obradovao za Dan zaljubljenih jer je navodno „dekintiran“

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, dan zaljubljenih, poklon, plata

NEZAPAMĆEN NEMORAL U SRBIJI: PORED ŽIVE ŽENE - LJUBAKA SE JAVNO S KONKUBINOM !

BEOGRAD - Na pogrešnu adresu kukaš.
Milutin Mrkonjić zvani Raspućin, ministar SPS-a u Vladi Srbije, priznaje da je malo „presušio“ u poslednje vreme, pa je zbog toga ove godine izostao poklon za njegovu ljubavnicu, pevačicu Anu Bekutu, povodom Dana zaljubljenih. Mrkonjić je prvo nevešto pokušao da objasni da je njemu, zaljubljenom, voljenom muškarcu svaki dan Dan zaljubljenih, te da i nema potrebe posebno da ga praznuje, da bi na kraju ipak otkrio da je udarila kriza!

- Praktikujem sve praznike. Meni je svaki dan Dan zaljubljenih - kazao je Mrkonjić, a onda dodao:

- Ništa nisam kupio Ani. Nemam para, mala mi plata. A sad moram da žurim, na važnom sam sastanku, putari nemaju leba da jedu. (?!)

Iako poznat kao galantan muškarac koji ne žali para da svojoj ljubljenoj ispuni svaku želju - uslikani su dok pustoše neke od najskupljih butika u Beču - očito ga je besparica okrenula za 180 stepeni.

I dok na sva usta priča koliko voli svoju Anu, da je ona žena njegovog života, umesto što se vajka, možda bi bilo bolje da nađe još jedan posao.
Čisto preventivno - u susret 8. martu. Ili nek sedne Dačiću na kičmu za koju crvenu više.

JEDU,PIJU I UŽIVAJU DOK DRUGI ZBOG NJIH SUZE LIJU...

Sirotan

U imovinskoj karti Milutina Mrkonjića na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije navodi se da ima platu u visini od 115.275 dinara. Za sve ove godine rada - od grejanja klupe u Skupštini, rada na obnovi zemlje do ministrovanja - Mrkonjić nije uspeo da uštedi za stan ili auto.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode