REKETAŠ: Mrkonjić obećao puteve u Aleksandrovcu ako opština plati Bekutin koncert!

09.04.2013 10:19

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obećao je opštini Aleksandrovac da će dobiti milione za asfaltiranje ulica i puteva ako budu organizovali koncert Ane Bekute, sa kojom je Mrkonjić u sramnoj javnoj emotivnoj vezi, tvrde čelnici ove opštine. Na koncertu je nastupio i kontroverzni bosanski pevač Aca Lukas, a na organizaciju je potrošeno gotovo tri miliona dinara.

U Aleksandrovcu čekaju obećane milione: Mrkonjić sa Bekutom i Acom Lukasom
 

Opština Aleksandrovac platila je 2.941.000 dinara za koncert Ane Bekute i Ace Lukasa, koji je održan u aleksandrovačkoj Hali sportova 14. februara, povodom Dana opštine. Na optužbe da su u vreme krize rasipali novac, čelnici opštine tvrde da će zauzvrat od Ministarstva saobraćaja dobiti milione za asfaltiranje ulica i puteva.


Dragan Blagojević, predsednik aleksandrovačke opštine, kaže da ne vidi ništa čudno u tome što je opština izdvojila oko tri miliona dinara za organizaciju koncerta i podseća da su i dve susedne opštine takođe dale novac za koncert Ane Bekute i Ace Lukasa.


- Da bi nešto uzeo, moraš i da daš. Ljubomir Vučković, direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju, i ja bili smo 11. januara u Ministarstvu saobraćaja, gde nam je ministar Mrkonjić predložio da prihvatimo organizaciju koncerta, a zauzvrat obećao da će za asfaltiranje ulica i puteva aleksandrovačke opštine Ministarstvo saobraćaja izdvojiti više od 130 miliona dinara - kaže Dragan Blagojević, predsednik opštine.

 

On takođe dodaje i da za te namene od Ministarstva do sada nije stigao ni jedan jedini dinar, ali da to ne znači da neće stići, jer on i njegovi saradnici veruju Mrkonjiću na reč. 

 

Mrkonjić: Nemam ja vremena

Ministar Mrkonjić juče nije imao vremena za razgovor niti za komentar na tvrdnje čelnika aleksandrovačke opštine da je tražio organizaciju koncerta Ane Bekute. Prvo nam je rekao da je na ručku i da ga pozovemo kasnije, a onda da uopšte nema vremena za nas.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode