Ruma: Sestre terao da se prostituišu i plaćao ih drogom!

26.01.2013 11:51

Vlasnik kafića D. M. uposlio narkomanke kao konobarice, a umesto plate davao im drogu i podvodio ih. Imale i do 30 klijenata dnevno

vlasnik kafića D. M., sestre, narkomanke, seks, droga, Ruma, Pećinci

Kuća u kojoj je bio kafić, gde su devojke radile kao prostitutke

RUMA - Jezivo!
Sestra i ja smo dnevno morale da spavamo i sa po 15 mušterija... Dešavalo se da po pola dana ne dođe niko, a onda naiđe grupa od desetak ljudi i mi moramo sve da ih zadovoljimo! S njima smo imale seks uglavnom iza zavese kafane u Pećincima u kojoj smo radile, u njihovim automobilima ili u nekim mračnim uličicama...

Ovo je tokom istrage protiv D. M. iz Pećinaca rekla jedna od njegovih konobarica, koju je on terao da se bavi i prostitucijom! D. M. je optužen i za trgovinu narkoticima, budući da je kelnericama, sestrama od 24 i 25 godina, koje su narkomanski zavisnici, svaki mesec tvrdio da su mu dužne za heroin koji im je nabavljao, a terao ih je da taj dug vrate tako što će pružati seksualne usluge gostima njegovog kafića!

Dušan Pašić, advokat devojaka, kaže za Kurir da su dve sestre iz Novog Sada u kafiću D. M. radile mesec i po, odnosno četiri meseca.

- On je i ranije upošljavao narkomanke, ali prethodne žrtve iz straha nisu mučitelja prijavljivale policiji. Optuženi je devojke ucenjivao i primoravao ih na prostituciju. Znalo se da je svaki muškarac mogao da izabere neku od njih zbog seksa. Pola sata tih usluga koštalo je 30 evra, a sat 50! Pre nego što bi klijenti došli, devojke bi dobile dnevnu dozu heroina. Kad je na kraju priveden na saslušanje, D. M. je rekao da su mu dve sestre dužne po 60.000 dinara, ali ne znam kako je procenio da je to baš ta cifra - rekao je Pašić i dodao da sestre potiču iz normalne, dobrostojeće porodice iz Novog Sada.

 

Advokat Dušan Pašić zastupa dve sestre
Advokat Dušan Pašić zastupa dve sestre

 

Ugrabile priliku

Ko zna koliko dugo nesrećne sestre ne bi izašle iz ovog pakla da D. M. nije uhapšen zbog drugog dela!

- One su to iskoristile i pobegle iz kafane - kazao je advokat Pašić.

Preti mu 10 godina robije

Vlasniku kafića bi 25. februara trebalo da bude izrečena prvostepena presuda u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, a ukoliko se dokaže da je kriv za ono što mu je stavljeno na teret, D. M. bi mogao dobiti do 10 godina zatvora!

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад



   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode