Sačekuša u Mirijevu: Ubijen Cetinjanin Dejan Milačić,telohranitelj Ane Nikolić!

16.02.2013 19:12

U beogradskom naselju Mirijevo sinoć oko 21 i 30 časova je sa više hitaca pištoljem u glavu ubijen Crnogorac Dejan Milačić zvani Džin (38) iz Cetinja.Milačić je radio kao telohranitelj poznate pevačice Ane Nikolić koja se dovodi u vezu sa šefom crnogorskog narko-kartela Kotoraninom Rodoljubom Radulovićem zvanog Miša Amerika.

Milačić je ubijen ispred kuće u kojoj je iznajmio stan, u Ulici Matice srpske kod broja 95 e u naselju Mirijevo.Nepoznati napadač ispalio je sedam hitaca u potiljak Milačiću pa je identifikacija ubijenog bila otežana.

Ubijeni je, prema nepotvrđenim informacijama, trenutno radio kao obezbeđenje u klubu Teatro,jednoj od poznatih beogradskih diskoteka. Takođe, družio se i sa nekoliko estradnih zvezda.

Milačić je bio oženjen Cetinjankom Anom Milačić sa kojom ima maloletnog sina.

Povodom ubistva svog telohranitelja oglasila se i Ana Nikolić:

"Strašna je tragedija to što se dogodilo. Moje saučešće porodici", rekla je pevačica.

Policija intenzivno traga za napadačem, a očevidaca ove tragedije nije bilo.

 

Neki izvori iz MUP spekulišu da iza ovog smaknuća stoji crnogorski narko-kartel Rodoljuba Radulovića zvanog Miša Amerika i crnogorskog plemena Šarić koji su do sada već izvršili nekoliko likvidacija potencijalnih svedoka u procesu koji bi se vodio protiv njih ukoliko budu uhapšeni i privedeni pravdi.

 

    

IZVOR: SIA

 

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode