Saša Mirković 'prizemljen' !

05.11.2012 09:03

Estradnog menadžera Sašu Mirkovića vlada u petak nije imenovala za novog direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva, kao što je to bilo najavljeno.

 

Kontrola leta je izazov za svakog čoveka, pa i za mene: Saša Mirković

Kontrola leta je izazov za svakog čoveka, pa i za mene: Saša Mirković

Ministrima nije objašnjeno da li je to imenovanje, koje je prema izvorima „Alo!“ već bilo gotova stvar, samo odloženo ili do njega neće ni doći.
Pretpostavlja se da je jedna od glavnih kočnica za njegov izbor to što Mirković nema potrebnu referencu da se u svojoj profesionalnoj karijeri pet godina bavio vazduhoplovstvom.

Kako „Alo!“ saznaje, protiv imenovanja Mirkovića bilo je više ljudi iz vrha SNS-a, a jedan od visokih funkcionera te partije je čak kazao da „idiot ne može da se nađe na takvoj odgovornoj funkciji“. Saša Mirković je poznat kao bivši menadžer Marije Šerifović, a trenutno je direktor Timočke televizije u Zaječaru i vlasnik produkcijske kuće „Beoton“.

Ranije, na pitanje novinara da li bi pristao da dođe na tu funkciju, Mirković je kazao:
- To bi bio izazov za svakog čoveka, pa i za mene. Treba dati šansu ljudima s menadžerskim sposobnostima - rekao je Mirković.

Prema zakonu, da bi neko bio izabran za direktora treba da ima sve potrebne kvalifikacije. Jedna od njih je i petogodišnje radno iskustvo u oblasti vazduhoplovstva. Direktorat je regulatorno telo koje nadzire sav vazdušni saobraćaj, izdaje dozvole za letenje, utvrđuje uzroke nesreća i nezgoda...

Pored estrade, Mirković je u žižu javnosti došao na majskim izborima, kada je sa kamerom uleteo u Opštinsku izbornu komisiju u Zaječaru kako bi sprečio navodnu krađu glasova. Bio je peti na listi poslaničkih kandidata Pokreta radnika i seljaka, a posle izbora je postao član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Vazdušni prostor iznad Srbije ipak neće biti pod kontrolom estradnog menadžera

Vazdušni prostor iznad Srbije ipak neće biti pod kontrolom estradnog menadžera

Njegova želja je bila da postane gradonačelnik Zaječara, međutim, pošto u tome nije uspeo, nameračio se na kontrolu vazdušnog saobraćaja. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je tvrdio da je Saša Mirković blentava osoba.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode