SEKURITATEA: 'Požutela' BIA tri meseca pratila Vučića i Nikolića!

05.02.2013 08:34

Uoči izbora cela tajna služba Srbije tragala za „prljavim vešom“ lidera SNS. Boris Tadić kao Nikolaj Čaušesku a BIA kao zloglasna rumunska tajna služba Sekuritatea!

Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić, BIA, tajna služba, praćenjeUmesto da jure kriminalce, jurili političke protivnike

BEOGRAD - Tajna služba radila za DS!
Tri meseca uoči predizborne kampanje Bezbednosno-informativna agencija (BIA), umesto da brine o bezbednosti Srbije, bavila se traženje prljavog veša čelnika SNS Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

- To je činjeno po nalogu šefova iz DS, koji su, u strahu od gubitka izbora,poput pokojnog rumunskog diktatora Čaušeskua,na sve načine pokušavali da angažuju službu bezbednosti da nađe podatke za kompromitovanje Vučića i Nikolića. Nameravali su da ih koriste u prljavoj političkoj kampanji, ali očigledno ni tada, kao ni sada, nisu uspeli da pronađu ništa što bi ukazalo da su Vučić i Nikolić prekršili zakon. Više od tri meseca su, suprotno svim zakonskim procedurama, tražili kompromitujuće podatke o čelnicima naprednjaka - kaže izvor iz BIA i dodaje:

- Na prikupljanju podataka o Vučiću i Nikoliću je radio bukvalno ceo aparat BIA, uz zeleno svetlo direktora BIA Saše Vukadinovića. Naravno, sve po nalogu ljudi iz kabineta tadašnjeg predsednika Srbije i DS-a sarajevskog profesora Borisa Tadića - otkriva izvor.

Bivši bezbednjak Momir Stojanović kaže da naša saznanja, ukoliko su tačna, treba istražiti i da BIA više nikad u ovoj zemlji ne sme biti stranačko oruđe.

- Vrlo je moguće da je režim DS to radio, to se mora razotkriti. Očigledno je da im se sve to obilo o glavu. Ako je bilo ko pratio Nikolića i Vučića, to se mora utvrditi, a krivci otkriti i procesuirati - zaključio je Stojanović.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode