Siniša: RTS je javna kuća !

21.11.2012 10:16

Nakon što je kolegijum RTS-a odgovorio taksativno na optužbe Siniše Kovačevića o lošem programu javnog servisa i netransparentnoj podeli marketinškog prostora, dramski pisac i poslanik DSS-a ponovo je prešao u ofanzivu! Kovačević je juče izdao saopštenje u kome, između ostalog, navodi da opravdano potražuje 160.000 evra od RTS-a!

 

Vi ste javni servis, Vas kao javnu kuću i Vaš rad ne samo da je dozvoljeno nego i potrebno kritikovati: Kovačević

Vi ste javni servis, Vas kao javnu kuću i Vaš rad ne samo da je dozvoljeno nego i potrebno kritikovati: Kovačević

- Moju intelektualanu i umetničku svojinu štiti zakon, to je tekovina upravo te Evrope, prema kojoj tako strelovito srljate. Informaciju o sudskom sporu između mene i Vas, brate Kolegijume, u javnost ste izneli Vi, a ne ja.

I ne sudim se ja sa sestrom oko očevine, pa je nepristojno da komentarišem pre presude. Vi ste javni servis, Vas kao javnu kuću i Vaš rad ne samo da je dozvoljeno nego i potrebno kritikovati i komentarisati - kaže Kovačević, koji nije zadovoljan navodima kolegijuma o prodaji reklamnih sekundi.

- I kakav ste vi to menadžment kad sa tako, kako sami kažete, fantastičnim programom ne uspevate da prodate četiri miliona sekundi? Da niste možda raskrčmili ono najatraktivnije vreme, pa su vam ostali posleponoćni i ranojutarnji restlovi? - pita se pisac, koji je pomenuo i zarade “zlatokosih”, rekavši da “one ipak rade u javnom servisu i plaćate ih našim novcem, red bi bio, brate Kolegijume, da tu informaciju podelite sa nama”.

Kovačević se ironično osvrnuo i na negodovanje kolegijuma RTS-a na kritike koje su mu upućene.
- Ko danas kritikuje RTS, radi na afirmaciji šunda i nekulture, razara demokratiju, pismenost, kulturu, truje omladinu, kažete Vi, Kolegijume…
Fale još samo parabelum, kožni mantil i petokraka na kačketu, druže Berija. Nema toga ko nam smije kritikovat emisije, ko ne voli program prvi, kupašće se on u krvi. Povedi, druže Kolegijume, zapjevaj, a mi ćemo prihvatit… Svi.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode