SNP Naši: Nemаčki nacisti finansiraju LDP

08.01.2013 08:18

 
Фондација "Фридрих Нојман" која финансира Чеду Јовановића носи име по немачком политичару који је био члан Рајхстага и који је познат по антисрпским тезама и антисрпском политичком деловању који се залагао да „Србију треба избрисати с лица земље“.
 
Београд - Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да панични позиви на линч наше организације који долазе од Чедомира Јовановића са све неаргументованим изразом „фашисти“ су резултат тога што је ЛДП странка којом у потпуности управља немачка Фондација Фридрих Нojман – Friedrich Naumann Stiftung.
 
Сама Фондација Фридрих Нојман на свом званичном сајту наводи да има блиску сарадњу са Либерално Демократском Партијом од самог њеног оснивања, од 2005. године, па су тако све конференције, трибине, информативни билтен на сајту ЛДП-а, гостовања по иностранству, предизборне кампање, обуке кадрова, семинари и сваки други деловања ЛДП-а, од тренутка оснивања до данашњих дана, под покровитељством и координацијом немачке Фондације Фридрих Нојман.
 
Сусрети Чедомира Јовановића са Оли Реном, Гвидом Вестервелеом и другим европским институцијама, странкама и асоцијацијама су такође под спонзорством и координацијом ове фондације и Чедомир Јовановић је управо њихов највећи штићеник у Србији и промотер политичких процеса које заступа ова Фондација.
 
Питамо Чедомира Јовановића да ли хајка против СНП НАШИ и његово противљење Закону о страним агентима који предлажу СНП НАШИ по узору на америчко и руско законодавство, значи да би применом тог закона Либерално-демократска партија била избрисана са политичке сцене Србије као организација која у потпуности зависи од свог иностраног спонзора, односно, од фондације Фридрих Нojман.
 
Поменута Фондација иначе носи име по немачком политичару који је био члан Рајхстага и који је познат по антисрпским тезама и антисрпском политичком деловању, те тако Фридрих Науман у својој најважнијој књизи Средња Европа (MittelEurope) тврди да „Србију треба избрисати с лица земље“, па не би било згорег да Чедомир Јовановић одговори и на питање да ли ова фондација данас успева да буде прави настављач традиције политичких идеја и политике Фридриха Нojмана управо кроз деловање ЛДП-а.
 
Комплетно противуставно деловање Либерално демократске партије као страног агента у Србији ће бити представљено у документу „Бела књига кривичних дела невладиних организација“, а позивамо надлежне органе да посебно обрате пажњу на хистерично понашање потписника Декларације којом се осуђује позив СНП НАШИ за забрану свих организација које крше Устав и које врше говор мржње и дискриминацију према српском народу у Србији – матици држави свих Срба.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode