SNS: Đilas i lažni dušebrižnici su zloupotrebili današnji dan!

10.12.2012 23:07

Srpska napredna stranka ocenila je danas da su gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko kao i "ostali nevladini dušebrižnici" zloupotrebili Međunarodni dan ljudskih prava kako bi napali borbu protiv korupcije, kao i predsednika SNS Tomislava Nikolića i vicepremijera Aleksandra Vučića.

 
Kako se navodi u saopštenju, njihova namera se "ogleda u odlučnom napadu na borbu protiv korupcije koju je beskompromisno poveo Aleksandar Vučić".
"Ovaj neprirodni savez Dragana Đilasa i navodnih boraca za ljudska prava ima za jedini cilj da ospori pokrenutu borbu protiv korupcije, koja očigledno 'žulja' one koji su se okoristili svojim privilegovanim položajem", saopštila je SNS.

Vučić zapretio članstvu

SNS kritikovao gradonačelnika Beograda

Kako ocenjuje ta stranka, sramotno je što gradonačelnik Beograda prisustvuje otvaranju biblioteke u Kući ljudskih prava, pošto je "pogazio sve pravne norme da bi se dočepao milionskog bogatstva i zavukao ruku u džep svim građanima Srbije".
SNS je optužio Demokratsku stranku i "ostatke nekadašnjeg režima" da prevarama i lažima pokušavaju da vrate snagu i moć koju su imali, postavljajući pitanje kakve veze ima DS sa zaštitom ljudskih prava "kad sve ove godine nije izvela nijednu akciju protiv korupcije".
"Sramota je da Dragan Đilas ili bilo ko iz DS govori o kontroli tajnih službi, jer su upravo oni imali kontrolu nad svim službama, a nisu rešili nijednu jedinu korupcionašku aferu. A kako bi i rešili kada su upravo oni učesnici najvećih korupcionaških afera", saopštila je SNS.
Ta stranka upitala je i zašto nevladin sektor nije uputio nijednu kritiku na račun gradonačelnika Beograda koji je, kako navode, zakupio četvrtinu reklamnog prostora u javnom servisu Srbije, izigravao zakon kupujući vile, stanove, limuzine i skrivenim vlasništvom nad medijima uticao na najneposredniji način na iskrivljivanje stvarnog stanja u Srbiji.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode