SNS: Bojan Pajtić je garant propasti Demokratske stranke u Vojvodini

08.11.2012 11:10

BEOGRAD – Srpska napredna stranka, povodom izjave Bojana Pajtića da očekuje povratak Demokratske stranke na vlast, ističe da je upravo Bojan Pajtić slika i prilika Demokratske stranke, biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade, čovek koji je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine.

- Bojan Pajtić na najbolji mogući način pokazuje da Demokratska stranka u Vojvodini više ne može ni da sanja o podršci kakvu uživa Srpska napredna stranka. Sasvim smo sigurni da Bojan Pajtić, ne samo na nivou Srbije, već ni na nivou Vojvodine, nikad više neće biti ono što je bio – neprikosnoveni tajkun i propagator uskostranačkih interesa Demokratske stranke – navodi se u saopštenju naprednjaka.

Srpska napredna stranka, kako ističu, nema ništa protiv da bilo ko, pa ni Bojan Pajtić, sanja svoje snove, samo ga, kako su rekli u SNS, podsećamo da je, zajedno sa starim-novim rukovodstvom Demokratske stranke, život svih građana Srbije pretvorio u noćnu moru.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode