SNS: DS i šešeljisti dele i stavove i kasu

16.04.2013 21:53

Srpska napredna stranka smatra da ne postoji nijedan kriminalac u Vojvodini koji može da se uporedi sa "trilingom kriminalnih asova" iz Demokratske stranke Bojanom Pajtićem, Goranom Ješićem i Dušanom Elezovićem.

Ta stranka u saopštenju postavlja pitanje kako je moguće da je u vreme vladavine DS pokrenuto četrnaest krivičnih prijava protiv Gorana Ješića, zbog korupcije i kriminala, a da on nije ni za šta odgovarao.

Građanima Vojvodine je, kako se navodi u saopštenju, dosta onih koji upravljaju Pokrajinom kao svojom privatnom prćijom i koji su stvorili privatnu državu da bi mogli da nastave da pljačkaju sve ono što su generacije poštenih i čestitih ljudi stvarale.
SNS je pozvala "mastermajndove DS-a koji raspiruju separatizam i mržnju po Vojvodini" da prestanu da se igraju sa budućnošću građana severne srpske pokrajine i cele Srbije.

"Ako neko ima sličnosti sa Vojislavom Šešeljem, to je DS, koja ne samo da deli ideologiju radikala, nego imaju i zajedničke stavove, a neretko i kasu", saopštila je SNS.

"Za 500 evra čelnici DS teraju potpredsednike i portparole SRS da drže konferencije za novinare i podržavaju njihovu destruktivnu politiku, za šta je najbolji primer i današnji istup Milorada mirčića", saopštila je SNS.

U saopštenju se kaže da su građani ostali bez odgovora zašto je DS sprovodila selektivnu pravdu, zašto Goran Ješić nije odgovarao kada su sami protiv njega podigli 14 krivičnih prijava zbog kriminala i korupcije.

 

"Šešeljev duh se danas oseti samo u nastupima rasturenih demokrata, a građani su sami rekli na izborima šta misle o DS i o njihovoj višegodišnjoj pljačkaškoj vladavini", ocenila je SNS u saopštenju.

DS: Napadi i uvrede neće pomoći građanima

Demokratska stranka je u odgovoru na današnje optužbe SNS saopštila da napadi i uvrede neće popraviti "katastrofalnu političku i ekonomsku situaciju" u koju je SNS uvela građane i zemlju.

Demokratska stranka piše u saopštenju da je od SNS već čula "mržnju, pozive na linč, podizanje tenzija i uvrede" što je "dokazani recept Srpske radikalne stranke koja jedino ume da razgrađuje, a ne da gradi".

DS poziva SNS da "otvori prozore svojih prostorija, da ih provetri i da se uveri da je duh Vojislava Šešelja izašao iz njih".

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode