Novo rukovodstvo - stari lopovi : Đilas vratio Dulića i Malovićku u vrh DS !

02.12.2012 09:50

Iako je najavio čistku u stranci, novi lider DS ubacio u Predsedništvo partije sumnjive ministre Olivera Dulića i Snežanu Malović

Demokratska stranka, Dragan Đilas, Oliver Dulić,BEOGRAD - Ostavke, pa nove funkcije!
Predsedništvo DS s Draganom Đilasom na čelu donelo je odluku da u svoj sastav kooptira Ružicu Pavlović Đinđić, Snežanu Malović, Olivera Dulića, Predraga Milanovića, Slobodana Pejića, Dragoslava Ćirkovića i Aleksandra Senića.

Kako je otkrio izvor iz vrha DS, Predsedništvo je kooptiranjem pre svega Dulića i Malovićeve želelo da pokaže da u stranci neće biti revanšizma, ali i da ih nagradi jer su zaboravili na lične interese time što su podneli ostavke na svoje poslaničke mandate i poslušali novog lidera Dragana Đilasa. 

I sam Oliver Dulić je potvrdio da su naša saznanja tačna i da ne vidi šta je tome sporno.

Analitičar Branko Radun kaže da ne razume odluku predsednika DS Đilasa da ponovo u najviše organe stranke izabere ljude koji su svojim dosadašnjim radom i te kako kompromitovani. Posebno imajući u vidu Đilasove oštre reči sa izborne skupštine DS kojima je najavio ozbiljnu čistku u stranci.

- Za mene je ovo veoma loš marketinški potez. Ali, s druge strane, Đilas želi da u stranci ima što širu podršku, zbog sve ozbiljnijih pretnji koje dobija od naprednjaka u vezi s preuzimanjem vlasti u Beogradu. Gubitak te pozicije za njega bi bio veliki udarac, možda mnogo veći nego afere koje mediji objavljuju o njegovim privatnim firmama i vezama s Miškovićem - ističe Radun.


Stefanović umesto Mićuna

I u poslaničkom klubu DS uskoro će doći do promena. Naime, kako saznajemo, šefa poslaničke grupe Dragoljuba Mićunovića zameniće Borisav Stefanović, dok će njegov zamenik biti Božidar Đelić. Dosadašnji Mićunovićev zamenik Balša Božović angažovaće se na unutrašnjoj strukturi rada u DS, tako da će se povući s mesta zamenika šefa poslaničke grupe.

 

Izlapeo !

 

Dragoljub MićunovićDragoljub Mićunović, šef poslaničke grupe opozicionog DS u Skupštini Srbije, glasao je na jučerašnjoj sednici za predlog budžeta za 2013. godinu !

- Mićunović je na glasanju pritisnuo taster „za“! Međutim, kad je to videla njegova stranačka koleginica Nada Kolundžija, skočila je i prodrala se: „Ne, deda Mićune!“ On je brzo pritisnuo taster „protiv“, tako da to nije brojano kao potvrdan glas. Po svemu sudeći, izgleda da se vremešni Mićunović malo zaneo - kaže naš  izvor.

Našu informaciju potvrđuje i snimak na kome se vidi da je Mićunović, koji je žestoko kritikovao predlog budžeta, dao svoj glas vladajućoj koaliciji. Na snimku se vidi i kako Kolundžija skače, a okolni poslanici se slatko smeju, među njima i Borislav Stefanović iz DS.

Mićunović priznaje da je u prvi mah pritisnuo taster „za“, ali daje i opravdanje za to.

- Pritisnuo sam prvo taster „za“, ali odmah sam se ispravio! Pogrešio sam, pa kad ispred sebe imamo 100 dugmića! Ma ajte, molim vas, nije to ništa - rekao je za Mićunović.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode