Srpski bokseri uhapšeni u Atini zbog pljačke!

17.11.2012 08:58

Srpski bokseri, braća Nikola i Stefan Stevanović, kao i Petar Bajić uhapšeni su Atini zbog sumnje da su učestvovali u oružanoj pljački, rekao je u petak Beti njihov trener Ljubiša Ignjatović.

 

Nikola Stevanović

Osumnjičeni: Nikola i Stefan Stevanović

- To se sve desilo pre petnaestak dana, ali mi se Džoni (Nikola) tek danas javio, jer je sledeće nedelje trebalo da počnemo sa treninzima. Danas je dobio priliku da mi se javi i ispričao je za šta ga sumnjiče - rekao je Ignjatović.
Sva trojica su članovi kampa Čip. Nikola Stevanović ima 25 godina i internacionalni je prvak u polusrednjoj kategoriji, u verziji IBF. Stefan ima 24 godine i nastupao je u velter kategoriji. Bajić ima 24 godine i takmičio se u kruzer kategoriji.
- Iskoristio je da pita za roditelje, za devojku... Ne mogu ništa da komentarišem. Nemam komentar dok se ne čujemo u nedelju i ne saznam više, dok mi ne kaže da li je to uradio ili nije - rekao je Ignjatović.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode