Stara Pazova: Zbog Elezovića demokrate pobegle kod Petrovića!

05.03.2013 18:16

Девет од дванаест одборника ДС у Скупштини општине Стара Пазова напустило је ову странку и формирало свој одборнички клуб Пазовачки покрет. Иступањем ових одборника ДС је остао без клуба у СО Стара Пазова јер је за његово оснивање потребно најмање пет чланова.

До круњења Градског одбора ДС у Старој Пазови дошло је због самовоље централе странке и нерасписивања унутарстраначких избора у овом општинском одбору, иако су се за то, на основу Статута странке, стекли услови.

- Готово половина чланова општинског одбора потписала је захтев за расписивање унутарстраначких општинских избора. Централа странке и Душан Елезовић као председник ИО, у чијој је то надлежности, оглушили су се о наш захтев, због чега смо и одлучили да напустимо странку и оснујемо свој одборнички клуб у Скупштини општине – каже Горан Јовић, председник новооснованог клуба и некадашњи председник општине Стара Пазова.

Ни председник ИО ДС Душан Елезовић, али ни други из врха странке нису јуче желели да коментаришу дешавања у Старој Пазови.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode