Stefanović: Naprednjaci sledeće nedelje o vlasti u Beogradu

08.11.2012 11:24

Beograd - Predsednik beogradskog Odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je danas da će tokom naredne nedelje Predsedništvo naprednjaka raspravljati o gradskoj vlasti u Beogradu.

 

- Mi smo čuli šta kaže Milan Krkobabaić, koji je šef Gradskog odbora naših koalicionoh partnera na republičkom nivou (PUPS), mi ćemo sačekati i posle odluke naše stranke videti šta mi možemo da uradimo po tom pitanju - kazao je Stefanović povodom izjave Krkobabića da nema većine za promenu gradske vlasti u Beogradu.

 

 

 

Stefanović je na konferenciji za novinare ispred Skupštine grada rekao da naprednjaci žele da pred svoje koalicione partnere izadju sa konkretnim predlogom.

 

- Želeli smo da to bude sa argumentima i sa konkretnim predlogom našim partnerima, ne želimo promenu vlasti da bi neko rekao da mi želimo samo da zamenimo nekoga na vlasti - kazao je Stefanović.

 

On je najavio da će naprednjaci predložiti i izmene Statuta Beograda, koje će omogućiti decentralizaciju i veća ovlašćenja gradskih opština, kao i formiranje novih opština u glavnom gradu.

 

Upitan da prokomentariše to što se kao predsednik paralamenta obraća građanima u svojstvu stranačkog funkcionera, Stefanović je rekao da Srpska napredna stranka želi da pokaže da se ne odriče tema koje su pokretane u protekle četiri godine.

 

- Mi želimo i dalje da saznamo kako se upralja ovim gradom i da istražimo sve slučajeve korupcije u Beogradu - kazao je Stefanović.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode