STRAŠNO: Pretnje smrću vlasniku i novinarima Kurira

15.01.2013 17:53

Završiće kao Pukanić. Živi bili, pa videli, piše u poruci koja je potpisana sa "Atentator"

Aleksandar Rodić

U redakciju Kurira u ponedeljak i utorak stigle su poruke sa pretnjama smrću vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću i zaposlenima u redakciji.

U poruci, koja je u utorak poslata sa teritorije grada Beograda, Rodiću se poručuje da će "proći kao Ivo Pukanić".

"Rodić je isti kao i njegov otac. Završiće kao Pukanić. Živi bili, pa videli", piše u poruci koja je potpisana sa "Atentator".

Podsetimo, Ivo Pukanić, vlasnik i urednik hrvatskog nedeljnika "Nacional", ubijen je 23. oktobra 2008. godine u eksploziji bombe podmetnute pored njegovog automobila.

U drugoj poruci koja je u ponedeljak stigla u našu redakciju, preti se dizanjem u vazduh zgrade u kojoj se nalazi redakcija Kurira.

"Bilo bi za vas zdravije da više ne lajete. Ja bih vam poručio da malo razmislite. I vas i zgradu ćemo dići u vazduh", piše u poruci potpisanoj sa "Anakonda".

Kurir je o ovim pretnjama istog trenutka obavestio državne organe od kojih očekujemo da zaštite zaposlene u Kuriru i da što pre utvrde ko stoji iza ovih pretnji, a protiv NN lica podnete su krivične prijave.

Poručujemo svima koji nam prete da ćemo nastaviti da pišemo istinu, jer građani Srbije imaju pravo da znaju ko ih pljačka i ko ugrožava našu budućnost i budućnost naše dece.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode