SULJO VELIČANSTVENI: Ugljanin zaposlio užu i širu rodbinu!

22.02.2013 20:46

Svoje ćerke, snajke, zetove, braću, bratanice i bratance i drugu užu,širu i proširenu rodbinu Sulejman Ugljanin uhlebio u opštini Novi Pazar i mnogim drugim gradskim institucijama zbog čega je dobio nadimak Suljo Veličanstveni u Novom Pazaru

Sulejman Ugljanin, nepotizam, zapošljavanje, Ko će kome ako ne svoj svome.
Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, u čijoj nadležnosti je i rad Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, iskoristio je svoj uticaj i učešće SDA u vlasti u Novom Pazaru kako bi u opštini i gradskim institucijama zaposlio svoju užu i širu rodbinu.

Prijatelji,braćo,kumovi...

Kako kaže naš izvor, Ugljanin je svog brata Sadika postavio za načelnika odeljenja za društvene delatnosti opštine Novi Pazar.
- Ćerku Samru Ugljanin je ubacio u Zavod za urbanizam Novog Pazara, gde trenutno stažira. Selma Ugljanin, bratanica ministra bez portfelja, zaposlena je u opštini Novi Pazar. Haris Gegić i Emir Brančević, njegovi zetovi, rade u Turističkoj organizaciji Novog Pazara, a Gegić je čak i direktor ove institucije - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Rasema Ugljanin, snajka ministra bez portfelja, takođe je zaposlena u opštini. Svog brata od ujaka Esada Salihovića ministar je postavio za zamenika direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, a njegovu suprugu Jasminu Bahtijarević za šefa svog kabineta.

I to nije sve - Ugljanin je „učinio“ i svojim kumovima. Tako je Selmu Pluncević, kojoj je venčani kum, postavio za načelnika Gradske uprave Novog Pazara, a njenog brata Edina Plincevića za člana gradskog veća.

Velika familija

- Spisak njegovih rođaka se ovde ne završava. Uspeo je svog sestrića Nermana Kijevčanina da zaposli kao vozača u opštini Novi Pazar. Sinove i ćerke svojih svastika Vahida Zukovića, Maidu Prištevac, Amera Reča i Alidu Zuković zaposlio je u opštini, dok je svastikinog sina Envera Jejna ubacio u Turističku organizaciju Novog Pazara. Enesa Mustafića, svastikinog zeta, takođe je uhlebio u opštini Novi Pazar. Suprugu svastikinog sina Vahida Zukovića Seniju postavio je za zamenika direktora Kulturnog centra Novog Pazara - nabraja naš izvor i dodaje:

- Bivši zet ministra Ugljanina Enis Imanović poslanik je u republičkom Parlamentu. Bliskog rođaka Omera Omeragića Ugljanin je zaposlio u Kancelariji za održivi razvoj, a šurakovu ćerku Almasu Murić u opštini.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode