Tijanić: Neću da se povučem !

27.11.2012 06:49

U otvorenom pismu nekadašnji kadar zloglasnog JUL-a i jedan od nikada procesuiranih inspiratora ubistva Zorana Đinđića koji je prva dva neuspešna atentata na pokojnog premijera propratio čuvenim komentarom "Ako preživi Zoran,Srbija neće!" ukazuje da ga najtiražniji srpski dnevnik "Kurir" već devet godina neuspešno smenjuje, hvata u nepostojećim aferama i krađama i izmišlja njegove izjave.

Neću da se povučem sa mesta direktora Javnog servisa do kraja mandata, dok me štiti zakon i rezultati najgledanije srpske televizije, saopštio je danas generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić.

U otvorenom pismu nekadašnji kadar zloglasnog JUL-a i jedan od nikada procesuiranih inspiratora ubistva Zorana Đinđića koji je prva dva neuspešna atentata na pokojnog premijera propratio čuvenim komentarom "Ako preživi Zoran,Srbija neće!" ukazuje da ga najuticaniji dnevni list Srbije "Kurir" već devet godina neuspešno smenjuje, hvata u nepostojećim aferama i krađama i izmišlja njegove izjave.


"Sa mnom imate ozbiljan problem, lakše me je ubiti nego zastrašiti", naglašava Tijanić u pismu koje potpisuje u svojstvu novinara i poručuje:

 
 

 

"Predigru ste, verujete, obavili. Sve što se meni, daleko bilo, desi,javno mnjenje Srbije treba da primi kao srećnu vest, zasluženu kaznu, konzumiranu pravdu, te da se na miru posveti turskim sultanima, preljubnicima i trenucima istine", naveo je direktor RTS.


"Sve sam ovo već jednom prošao. Preživeo. Ćuruvija nije", podseća Tijanić i napominje da zna "ovakvu preambulu", zna igrače, zna kraj i zna kolege.


"Da, pa šta? Šta da kažem (Slavku) Ćuruviji? Da je uzalud umro?", pita Tijanić i zaključuje: "Izaberite. Poštara znate. Ja znam krojača".

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode