Tijanić ukrao 500.000 evra od Evrovizije?

22.11.2012 01:08

BEOGRAD - Vreme za polaganje računa.
Aleksandar Tijanić i dalje je generalni direktor Javnog servisa, iako je u RTS „nestalo“ pola miliona evra za vreme održavanja Evrovizije u Beogradu 2008, o čemu je pisano pre nekoliko godina!

Da li će Tijanić konačno odgovarati zbog činjenice da je tokom Evrovizije potrošeno više novca nego što je bilo potrebno?

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS Sandra Šuša uputila je mejl Tijaniću u kojem mu kaže da zna da je Evrovizija mogla da bude jeftinija za pola miliona evra.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode