UBICE: Radikalni šešeljisti prete smrću Aleksandru Vučiću!

20.04.2013 22:47

"Bićes ubijen, kao Zoran iz DS", zaprećeno prvom potpredsedniku Vlade koji je i lično potvrdio da mu prete svakog sekunda.Istaknuti bosanski šešeljista Nemanja Šarović mu je sa svog ličnog broja takođe slao preteće poruke Aktivisti. SRS lecima su pozivali građane da na telefone Dačića i Vučića šalju SMS poruke

pretnje Aleksandru Vučiću

BEOGRAD - Radikalni šešeljisti su u više gradova širom Srbije Knez Mihailovoj prolaznicima delili brojeve mobilnog telefona premijera Ivice Dačića i vicepremijera Aleksandra Vučića.

Aktivisti minorne opozicione vanparlamentarne partije SRS lecima su pozivali građane da na telefone Dačića i Vučića šalju SMS-ove.

Šešeljisti su slali preteće poruke ne samo  Vučiću već i njegovoj porodici. Štaviše, nisu se stideli ni da se predstave.

Istaknuti bosanski šešeljista Nemanja Šarović mu je sa svog ličnog broja takođe slao preteće poruke. Evo samo nekih:

13.46 - sa broja 0621443696: "P...o, izdao is Kosmet. Bićes ubijen, kao Zoran iz DS"

13.47- sa broja 0621443696: "Bićes ubijen uskoro".

Sa istog broja nedugo potom poslato je i sledeće: "Video sam moj broj pa bićeš ubijen stoko".

14.05 - "I shvati nešto, znam da ti i drugi pisu, ali ja to ozbiljno mislim..."

13.49 - "Izdajniče, za tebe je metak. Da ne živiš više".

Sa broja 0628354205: "Samo da ti kažem, sprema se rušenje vlade! Bolje beži, imamo snajper"

Sa broja 0652099***:"Proklet bio govno... Daboda te Šiptari zaklali i rod i porod ti zatrli!"

Ovim povodom oglasio se i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručivši da nije tačno da je predlogom sporazuma u Briselu priznata nezavisnost Kosova i Metohije i naveo da mu "svakog sekunda stižu preteće poruke""Svakog sekunda mi stižu poruke da će me ubiti", rekao je Vučić članovima SNS u Kruševcu.

On je istakao da se pregovarački tim borio u Briselu i dao sve od sebe da zaštiti svoj narod. "Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je Vučić.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode