Ubistvo u Nišu zbog ćevapa !

13.11.2012 12:02

Marko mu je kazao da od njega ne može da vidi štand sa salatama, a ovaj se okrenuo ka njemu i tu su se posvađali. Tom momku je to bilo dovoljno da izvadi pištolj i ubije ga, kaže majka ubijenog mladića

Rekao mu je da se pomeri, a on je izvadio pištolj i ubio ga

Policija traga za muškarcem koji je u ćevabdžinici „Carica" na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu posle bezazlene svađe ubio Marka Cvetkovića (29), a njegovog druga Vladimira Stanojevića (29) lakše ranio. Do pucnjave je došlo u nedelju oko 21 sat dok su ubica i žrtva, prema rečima očevidaca, stajali u redu za pljeskavice.

Kako saznajemo, ubrzo je između Cvetkovića i drugog mladića izbila svađa zbog gužve kod štanda sa salatama, što je preraslo u tuču, a sve je kulminiralo pucnjavom u kojoj je Cvetković teško povređen, usled čega je preminuo posle nekoliko minuta. Ubica je pobegao kolima parkiranim ispred ćevabdžinice u pravcu centru grada i za njim se i dalje traga.

Izbegavali da kažu supruzi

Dragana Cvetković, supruga ubijenog mladića, kaže da je vikend provela sa mužem kod njegove porodice u niškom selu Gornja Toponica, te da se tragedija dogodila nakon njihovog povratka u Niš.

Žrtva .... Marko Cvetković

- Ja sam sa petomesečnom ćerkom i drugaricom u nedelju čitav dan bila kod Markovih roditelja. Uveče su Marko i Vlada došli po da nas odvezu do stana u Nišu. Mi smo ostale kod kuće, a njih dvojica su izašli u grad. Vreme je prolazilo, a nije ih bilo, pa sam se zabrinula. Više puta sam Marka pozivala telefonom, ali odgovora nije bilo - priča ožalošćena supruga, i dodaje:

- Međutim, drugarici koja je bila sa mnom javljeno je šta se desilo. Nije mi rekla da je Marko ubijen, već samo da je došlo do pucnjave. Otišli smo odmah u bolnicu, pokušavala sam da saznam šta mi je sa mužem, ali ni policija ni lekari nisu hteli da mi kažu da je mrtav. Tek posle nekog vremena preko prijatelja mi je saopšteno da je ubijen.

U kuću porodice Cvetković juče su čitavog dana pristizali rođaci i prijatelji da izraze saučešće. Najteže je bilo majci Dragani, koja nikako ne može da se pomiri sa užasnom istinom da joj je jedinac ubijen bez ikakvog povoda.

- Uporno pokušavam da shvatim zbog čega je neko mogao da ga ubije. Razgovarala sam sa Vladom, koji je bio sa njim kada se to desilo, ali mi i dalje nije jasno zašto... Kako mi je rekao, upravo su bili večerali u ćevabdžinici, ali su hteli da kupe još roštilja da ponesu kući. U trenutku kada je naišao taj mladić koji je na njih pucao bili su kraj štanda sa salatom - kaže majka ubijenog mladića.

Pored samog srca

Prema njenim rečima, Marko se obratio momku i rekao mu da se pomeri kako bi mogao da vidi izlog sa salatama.

Ožalošćena porodica .... Supruga Dragana i majka Dragana

- Ovaj mu se tada okrenuo i počeo da skida naočare. Marko ga je pitao zašto to radi i zbog čega ga tako gleda i došlo je do svađe. Tom momku je izgleda i to bilo dovoljno da potegne pištolj i puca u njega i Vladu. Marko je živeo još samo nekoliko minuta nakon pucnjave jer je pogođen pored samog srca... Strašno mi je teško, imam i ćerku, ali sam za Marka bila posebno vezana. Šta da kažem njegovoj ćerkici, zašto joj je tata ubijen - kukala je očajna majka.

Telo ubijenog mladića prebačeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Prema najavi porodice, Marko Cvetković bi danas trebalo da bude pokopan na groblju u Gornjoj Toponici.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode