UGAŠEN: Pozadina ostavke Aleksandra Vulina

25.04.2013 14:03

Ugašen kao pikavac.

Potpisivanje Sporazuma u Briselu između Srbije i Kosova (a ne između Beograda i Prištine inače bi u Brisel otišli gradonačelnici Beograda i Prištine Dragan Đilas i Isa Mustafa) podrazumevalo je,dabome, gašenje svih paralelnih institucija Srbije na Kosovu u šta se,naravno,ubraja i tzv. Kancelarija za KiM kojom je upravljao nekadašnja uzdanica zloglasnog JUL-a Aleksandar Vulin zvani "Aca Vulin-baba Julin".
Dakle,umesto da vest bude "VULIN OSTAO BEZ FUNKCIJE - UGAŠENA KANCELARIJA ZA KIM" dogovoreno je u vrhu vlasti da on kobajagi sam odustane od nečega čega  praktično više ne sme biti prema postignutom Sporazumu u Briselu.
Praktična politička korist izvučena iz ove u suštini političke štete u priči oko Kancelarije za KiM je ta da će "Aca Vulin-baba Julin" tobože ostati u našem sećanju (i memoriji biračkog tela Srbije,što je najvažnije) kao nekakav vajni "srbski patrijota" koji iako je,po sopstvenom priznanju,deklarisani nepopravljivii Jugosloven i tzv. "kolonaški Vojvođanin" eto,ne pristaje na zvanično priznanje gubitka nečega što je davno izgubljeno - Kosova...

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode