Uhapšen Dalibor Ristić Dača, vođa borčanskog klana

13.12.2012 06:50

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Dalibora Ristića Daču, vođu borčanskog klana i jednog od najopasnijih narko dilera u Beogradu.

Uhapšen Dalibor Ristić Dača, vođa borčanskog klanaRistić je uhapšen u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu, nedaleko od beogradske Arene. Osim sto se sumnjiči da je organizovao ozbiljnu dilersku mrežu u Beogradu, policija ima dokaze i da je pre više od godinu dana organizovao grupu u
kojoj je bio Hikmet Hajrović, koja je dilovala heroin.

Inače, policija je nedavno locirala Ristića u Padinskoj skeli, ali je uspeo da pobegne, tako što je na prilazu objektima u kojima je boravio postavio kamere, kao i na mestima gde je vršena primopredaja droge.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode