Vesna Pešić: Ova Vlada je bolja od Cvetkovićeve i Tadića u trećem mandatu sa epigonima!

15.12.2012 21:35

- Dačić, Vučić i Nikolić moraju znati da nema više naivnih građana, koje je pre dve decenije Milošević poveo u propast. Ispraznost, marketing i pozorište Borisa Tadića takođe više ne prolaze. Građani Srbije su ispekli zanat, pa neka oni na vlasti paze šta rade - rekla je jedan od lidera građanskog pokreta u Srbiji i bivša poslanica LDP-a Vesna Pešić .

Ona u intervjuu naglašava da su građanske partije u Srbiji u dubokoj krizi.

Vesna Pešić: Ova Vlada je bolja od Cvetkovićeve i Tadića u trećem mandatu sa epigonima!- Demokratska stranka nije uspela da se artikuliše, Liberalno-demokratska partija nije sposobna da napravi preokret u sopstvenom načinu funkcionisanja, dok se Liga socijaldemokrata Vojvodine zaglavila do grla pitanjem svog predsednika. Sve te partije sada oštro kritikuju predloge nekih zakona u parlamentu, pre svega onih koje su one same morale da donesu, ali im to nije padalo na pamet, pošto nisu htele da izgube ni mrvicu od raskomoćene i nekontrolisane vlasti kojom su raspolagale- rekla je Pešićeva i dodala da je dobro je što oni sada kritikuju, jer je to kao proces učenja.

Ona je istakla i da je ova vlada bolja od pretjodne ali i poručila vlastima da paze šta rade.

- Ova Vlada je bolja od prethodne, a sigurno je bolja od one koja je mogla nastati da je sve ostalo po starom – Tadić u trećem mandatu sa svojim epigonima. To ne znači da ću da zatvorim oči ili zapušim usta, kako neki predlažu. Dačić, Vučić i Nikolić moraju znati da nema više naivnih građana koje je pre dve decenije Milošević poveo u propast. Ispraznost, marketing i pozorište Borisa Tadića takođe više ne prolazi. Građani Srbije su ispekli zanat, pa neka oni na vlasti paze šta rade, neka im se ne priviđa da će nekontrolisana moć i dalje smeti da se gomila nezapaženo. Naučili smo da izbori služe promeni vlasti, a to nije malo dostignuće.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode