Vlasotince:Crnogorski kriminalci ubili srpskog policajca tokom pljačke zlatare!

14.12.2012 10:27

Policajac Miroslav Stamenković (27) ubijen je jutros oko 8.50 sati tokom oružane pljačke zlatare ''Unca'' u centru Vlasotinca! U pucnjavi koja je usledila smrtno su ranjena i dva pljačkaša.

Srpski policajac i dva napadača iz Crne Gore poginuli su jutros prilikom pljačke zlatare u centru Vlasotinca.Srpskog policajca ubio je s leđa treći napadač.

VLASOTINCE - Policajac koji se tu zatekao i pokušao da spreči pljačku nastradao je u razmeni vatre sa napadačima,kriminalcima  iz Crne Gore jutros oko 8.30 sati u Nemanjinoj ulici - rekao je načelnik Policijske uprave u Leskovcu Vladimir Žugić

U zlataru su upali Adnan Šuntić (21), Darinko Vušurović (30), obojica iz Berana, i njihov prijatelj Velibor Lutovac (28) iz Bijelog polja. Jedan od razbojnika upucao je policajca Stamenkovića pravo u srce.

Kolege policajca uzvratile su vatru. Na mestu su ostali mrtvi Darinko i Velibor, a Šuntić je uhapšen.

Ranjeni policajac je odvezen u bolnicu u Leskovcu, gde je na samom ulazu preminuo.

Policajac Uviđaj je u toku.

Nezvanično, trojica naoružanih pljačkaša upali su u zlataru odmah po otvaranju i vezali obe radnice što je vlasnik zlatare video preko video-nadzora i odmah obavestio policiju.

Mladi policajac,Miroslav Stamenković star 27 godina koji se tu zatekao, pokušao je da spreči pljačku, došlo je do razmene vatre. Policajac je ranjen i odmah je odvezen, ali nažalost, izdahnuo je na samom ulazu u leskovačku bolnicu.

Razbojnici su se potom praznih ruku dali u beg džipom beranskih tablica. Za njima je odmah krenula policijska potera, došlo je do razmene vatre u kojoj je su ranjena dvojica pljačkaša od kojih je jedan odmah preminuo. Treći pljačkaš je uhapšen.

Osumnjičeni da su počinili krivično delo razbojništva Darinko V. iz Berana i Velibor L. iz Bijelog Polja su ranjeni i od zadobijenih povreda su preminuli, dok je treći osumnjičeni Adnan Š. iz Berana lišen slobode i priveden u Policijsku ispostavu Vlasotince.

U toku dana Policijska uprava u Leskovcu izdaće zvanično saopštenje o ovom događaju.Pljačka se desila u Nemanjinoj ulici u Vlasotincu, a taj deo varoši je blokiran.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode