Vučić: Nisam kupio kuću u Boleču!

05.05.2013 08:40

Neko je objavio da sam kupio kuću u Boleču od francuskog ambasadora. Molim vas, molim da me odvedete u moju kuću u Boleču i da popijemo kafu, napisao je Vučić na svom tviter nalogu

Aleksandar Vučić

BEOGRAD - Nema kuću u Boleču!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić objavio je u subotu veče na svom tviter nalogu da nema kuću u Boleču!

Vučić je reagovao na prozivke SNP Naši da je kupio kuću od ambasadora Francuske, pa ih je preko te društvene mreže zamolio da ga odvedu do nje.

“Neko je objavio da sam kupio kuću u Boleču od francuskog ambasadora. Molim vas, molim da me odvedete u moju kuću u Boleču i da popijemo kafu”, napisao je Vučić na svom tviter nalogu.

Prvi potpredsednik Vlade takođe je na svom nalogu spomenuo i aferu mleko.

 

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode