Vuk Drašković: Pred Srbijom su dva izbora, oba bez Kosova

29.11.2012 21:27

KRAGUJEVAC – Ugledni hercegovački komunista i nekadašnji Miloševićev bliski saradnik i ministar inostranih poslova Miloševićeve Vlade Vuk Drašković izjavio je večeras da su pred Srbijom, kada je reč o evropskim integracijama, dva izbora i da su oba bez Kosova, koje je izgubila pre 12 godina i gde nema suverenitet.

Drašković je rekao da je jedan izbora „Srbija u Evropskoj uniji, što znači Srbija bez Kosova, ali kosovski Srbi najsnažnije povezani sa Srbijom“, a drugi je „Srbija izvan Evropske unije i u neprijateljstvu sa Evropskom unijom, što znači Srbija bez Kosova i brzo bez Srba na Kosovu“.

„Ovo je izbor. Kad će doći vreme da će ponovo Srbija imati ljude koji će misliti kada budu odlučivali, ja to ne znam“, rekao je budući počasni predsednik Srpskog pokreta obnove u Kragujevcu na promociji svog romana „Via Romana“ pred nezapamćeno malobrojnom publikom.

Poučen Tadićevim primerom i motivisan ličnom odgovornošću za politički sunovrat nekada uticajnog Srpskog pokreta obnove a sada potpuno beznačajnog i praktično svedenog na nekolicinu odanih pristalica Drašković je najavio skoro povlačenje sa mesta predsednika stranke i odlazak u političku penziju koju će posvetiti pisanju knjiga.

Promociji Draškovićevog romana u Knjaževsko-srpskom teatru prisustvovao je i njegov bivši dugogodišnji partijski saborac i sadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode