Vulin: Pada sneg u Beogradu, pašće i vlast !

09.12.2012 17:43

"Pada sneg u Beogradu, pašće i vlast. Menjaće se Beograd kao što se menja i Srbija. Jedno nećemo da menjamo sebe i nećemo da budemo ono što nisamo"

Pokret socijalista izabrao je danas na izbornoj konferenciji 15 članova opštinskog odbora Voždovac, a lider te partije Aleksandar Vulin poručio je da vlast u Beogradu treba da se menja, "baš kao što se menja i Srbija"

Vulin: Vlast u Beogradu mora da se menja"Pada sneg u Beogradu, pašće i vlast. Menjaće se Beograd kao što se menja i Srbija. Jedno nećemo da menjamo sebe i nećemo da budemo ono što nisamo", rekao je Vulin na izbornoj konferenciji OO Pokreta socijalista u SO Voždovac.

On je kazao da svakog decembra sneg "iznenadi i šokira" vlast u Beogradu, i upitao kakva je to prestonica koju vode ljudi koji su "bezobrazno bogati".

"Kakva će biti sudbina Beograda ako ga stalno budu vodili oni koji su bogatiji od njega i koji su nezaduženijhi od njega. Beograd mora da se promeni... Nismo mi protiv bogatih, već protiv načina na koji su se oni obogatili. U proteklih 12 godina nije stvorena nikakva klasa preduzetnika, sposobnih ljudi, ali je stvorena klasa onih koji su Srbiju opljačkali i tako postali bogati", poručio je Vulin.

Prema njegovim rečima, prethodna vlast sada očekuje da ova trenutna za šest meseci uradi ono što oni nisu za 12 godina.

"Sada govore da neki drugi ljudi, posle šest meseci treba da u Srbiji ostvare ono što su oni obećavali 12 godina, a ispunili su samo to da su postali bezobrazno bogati, a mi bezobrazno siromašni", kazao je Vulin.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад

   TV REPORTER   


HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER

Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode