Živković: Nova stranka je nastavak prekinutog puta Zorana Đinđića

29.01.2013 21:43

ZRENJANIN - Bivši premijer Srbije i nekadašnji gradonačelnik Niša,po mnogima jedini legitimni naslednik Zorana Đinđića,Zoran Živković izjavio je večeras u Zrenjaninu da je pokrenuo proces osnivanja Nove stranke, sa ciljem da, kako je rekao, "na izborima krajem 2013. godine osvoji 10 odsto glasova".

Programski ciljevi Nove stranke, rekao je Živković, jesu "nastavak prekinutog puta Zorana Đinđića, pre svega zapošljavanje dovođenjem stranih investitora s profitabilnim programima, kao i odlučna borba protiv korupcije, koju je započela nova Vlada Srbije".

Na pitanje sa kojim snagama će biti ostvareni ti ciljevi, Živković je odgovorio da će "Nova stranka pretežno okupiti nove ljude, koji imaju šta da ponude biračima i sa energijom da to ostvare".
"Naš prvi cilj je da dođemo do 11.000 članova, da registujemo stanku i da se posle toga pripremamo za izbore", rekao je Živković, na skupu u Hotelu "Vojvodina", ocenivši da je ovo izborna godina.

On je kazao da je za protekla dva meseca preliminarnu pristupnicu popisalo 3.500 ljudi, i ocenio da je to još jedan dokaz da postoji potreba za Novom stankom, u trci sa vodećim parlamentarnim strankama. U kampanji za animiranje proevropski orijentisanih građana, Nova sranka je do sada,kako je rekao, održala skupove u Nišu, Leskovcu, Subotici, Vranju, Požarevcu i Lazarevcu.

 

 

<p>&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;div style="background-color: none transparent;"&gt;&lt;a data-cke-saved-href="https://news.rsspump.com/" href="https://news.rsspump.com/" title=""&gt;news&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;</p>

Назад   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode