Despotovac : Demokrate oterane u opoziciju !

Социјалисти Деспотовца неће разговарати са Демократском странком која држи власт у овом граду, о уласку у владајућу коалицију, изјавио је данас, председник Општинског одбора СПС Дејан Ненадовић.

Преговоре са СПС и ПУПС, "ради стабилизације локалне власти и бољим повезивањем са Владом", најавио је пре два дана председник ОО ДС Деспотовца др Братислав TриФуновић.
Despotovac, vrtić, izgradnja,
"Нема говора о било какавим преласцима одборника СПС, ПУПС у тренутно владајућу коалицију коју предводи ДС", стоји у писаној изјави Ненадовића медијима. "СПС сматра да је дошло време да после 12 година самовлашћа једне политике и једне партије дође до промена, чему теже житељи Деспотовца", истиче Ненадовић.

Што се тиче некаквих "копчи" са Владом у Београду, сасвим је јасно да досадашња локална власт, иако је имала директну везу са свим кабинетима у престоници више од једне деценије, није ништа урадила на побољшању живота Деспотовчана, додаје Ненадовић. "Зато су и накнадна паметовања о 'бољем повезивању са Владом', а без промена у овој општини, само пука куповина времена садашњих властодржаца", тврди Ненадовић.

Од 45 одборника, колико има Скупштина општине Деспотовац, ДС са 23 одборника има апсолутну већину, а тренутно власт држи у коалицији са УРС који има три и Јединственом Србијом која има једног одборника. СПС и ПУПС у Скупштини Деспотовца имају по два одборника.


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode