Mićunović: Biću šef dok budem hteo!

Previranja u Demokratskoj stranci, čiji se kraj nazire, neće učiniti da dođe do podele poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije - tvrdi Dragoljub Mićunović, šef poslaničkog kluba DS.

 
On je u prethodnom periodu govorio da je na toj poziciji privremeno, dok se situacija u stranci ne stiša i ne nađe neko trajno rešenje.

Iver, klada: Dragoljub Mićunović

Iver, klada: Dragoljub Mićunović

Na pitanje  do kada će biti na mestu šefa poslaničkog kluba, Mićunović je odgovorio: "Dok budem hteo".
Na molbu da kaže koga vidi kao svog zamenika, dodao je da "ne bi bilo u redu da on javno imenuje, ali da to treba da bude neko koga će ceo poslanički klub demokrata da prihvati i podrži, kao i da takvih kandidata ima dosta".
Sukob na relaciji Boris Tadić-Dragan Đilas i podela funkcionera u ta dva tabora logično je otvorila pitanje i moguće podele poslaničkog kluba i eventualnog različitog delovanja u Skupštini, piše list.

Đelić moguć naslednik

Mada niko u poslaničkom klubu nije želeo zvanično da govori na temu podele poslaničkog kluba, saznajemo da se kao moguća zamena Mićunoviću pominje Božidar Đelić.
Iako je u kampanji za stranačko rukovostvo podržao Dragana Đilasa, Đelić ima korektne odnose s Tadićem, pa bi takav izbor za aktuelnog predsednika stranke bio prihvatljiv, piše list.

 


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode