NDS: NI NOVA, NI DEMOKRATSKA A NI 'ZELENA' STRANKA

Dakle, partija Ivana Karića odnosno lažni Zeleni Srbije izbrisani su iz registra političkih organizacija Srbije i svako javno predstavljanje pravnog lica pod tim imenom je krivično delo prevare. Ali izgleda da to nikog ne brine jer se to upravo dešava bez reakcije nadležnih organa.

Preregistracija partije Zeleni Srbije u Novu demokratsku stranku podsetila je javno mnjenje Srbije na mangupe iz Saveza socijalističke omladine Srbije koji su u vreme demokratizacije Srbije prvo postali Socijaldemokratski savez omladine Srbije, pa zatim Nova demokratija, pa Liberali Srbije, pa onda lažni Zeleni Srbije da bi sad ponovo, po peti put (!) promenili naziv svoje partije, a sve da se "Vlasi ne dosete" o kome se zapravo radi.

Razbojnička družina potekla iz komunističke omladine Srbije decenijama uspešno obitava na politikantskoj sceni Srbije, menjajući nazive partije ali i tabore. Tako je, svojevremeno, lider Nove demokratije Dušan Mihajlović prebegao sa sedmoricom poslanika Nove demokratije iz opozicionog DEPOS-a kod Šešelja i MIloševića i tako prekrojio izbornu volju građana Srbije ali i sudbinu svih ljudi u Srbiji jer je njegovom kupovinom, Milošević produžio život svojoj diktaturi za još sedam godina ! Tada je zloglasni kadar Nove demokratije Jordan Aleksić, kasnije osnivač partije Zeleni Srbije, bio ministar ekologije koji je sa šešeljistima i slobistima uspešno uništavao ekološka društva širom Srbije optužujući ih da su "strani plaćenici i izdajnici". Njegovi pomagači Siniša Mitrović, Slobodan Simić i Radovan Draškić kasnije su kolaboracijom sa lopovskom Demokratskom strankom nastavili uspešne politikantske karijere: Siniša Mitrović je "savetovao" dvomandatnog diktatora  Borisa Tadića i doveo ga tim "savetovanjem" do klošarskog statusa, Radovan Draškić je sekao platane po Beogradu kao direktor (beo)gradskog Zelenila (kakav je to "zeleni" koji seče drveće umesto da ih sadi ?!) a Slobodan Simić je uz pomoć pomenutog ozloglašenog Jordana Aleksića uzeo (da ne kažemo "ukrao") od države 6 miliona evra za formiranje rezervata "Zasavica" gde on direktoruje, radi, odmara i komanduje, sadi i čupa, porađa, abortira životinje, kolje ih i jede, izmuzuje magarce ...

Kada je donet novi Zakon o političkim organizacijama koji propisuje 10.000 osnivača, Liberali Srbije umesto da se raspadnu i nestanu sa scene poput mnogih drugih kombi-partija, uz pomoć lopovske Demokratske stranke postaju lažni Zeleni Srbije. Ideju za ovaj novi salto mortale starih lopova dao je obrenovački novodemokrata Ivan Karić kojeg su Tadićevci kao konja trojanskog uveli u skupštinu da bi im čuvao leđa zbog otvorenog zalaganja Borisa Tadića za legalizaciju GMO u Srbiji. Na opšte čuđenje i zgražavanje domaće i strane javnosti, lažni Zeleni Srbije su otvoreno podržali uvođenje GMO u Srbiji javnom sramnom podrškom trećoj protivustavnoj predsedničkoj kandidaturi Borisa Tadića.

Kada je Boris Tadić i zvanično postao politički mrtvac, novodemokratski marginalni politikant iz Obrenovca Ivan Karić, kojeg je zapravo Tadić i napravio, ponudio se da spase i sebe i Tadića političke eutanazije tako što će opet, po peti put (!) prekrstiti Nove demokrate odnosno Liberale Srbije u Novu demokratsku stranku - zeleni.

Dakle, partija Ivana Karića tzv. lažni Zeleni Srbije je izbrisana iz registra političkih organizacija Srbije i svako javno predstavljanje pod tim imenom je krivično delo prevare. Ali izgleda da to nikog ne brine jer se to upravo dešava bez reakcije nadležnih organa.

Predsednik pokrajinskog odbora za Vojvodinu Zelene Ekološke Partije - ZELENI, praktično jedine zelene opcije u Srbiji, Dejan Bulatović podneo je krivičnu prijavu protiv lica koja se lažno predstavljaju i zbunjuju birače predstavljajući se kao nekakvi "Zeleni Srbije" jer partija pod tim imenom ne postoji više u Srbiji.

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode