Odbornica i funkcioner napustili LDP u Subotici!

Bivša odbornica Liberalno-demokratske partije (LDP) u Subotici Josipa Ivanković i član Gradskog veća zadužen za omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac saopštili su danas da su istupili iz te stranke.

 

LDP

Isključeni ili istupili iz stranke: LDP

Oni su u saopštenju za javnost na taj način demantovali navode menadžera LDP-a u Subotici Roberta Šebeka, koji je rekao da su oni isključeni iz Gradskog odbora te stranke. Josipa Ivanković i Vjekoslav Ostrogonac naveli su da su stranku napustili zbog neslaganja sa menadžerom stranke.

Na sednici Skupštine grada Subotice u utorak raspala se odbornička grupa LDP-a, a formirana je nova odbornička grupa - Socijaldemokratska partija Srbije i Srpski pokret obnove (SDPS-SPO).
Josipa Ivanković je najavila da će nastupati kao nezavisna odbornica u Skupštini Subotice u odborničkoj grupi SDPS-SPO.

 


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a free websiteWebnode