SNS: Čedo, odakle ti pare?

Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je danas lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, povodom njegovog istupa na sednici Glavnog odbora te stranke, da se izjasni zbog čega su utihnule njegove prozivke tajkuna, odakle mu novac za kupovinu "Fidelinke" i da precizira svoj stav u vezi sa teritorijalnim integritetom Srbije.

 
Kako je navedeno u saopštenju SNS, počelo je da se obistinjuje ono što je predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio na početku borbe protiv korupcije da će "pojedinci iz poslovno-političkih krugova, poput Jovanovića, sve češće pokazivati nervozu i besmislenim izjavama pokušavati da diskredituju rad vlade".

Aleksandar Vučić

Zašto Jovanović sada ćuti? - Aleksandar Vučić

Umesto što šalje besmislene poruke domaćoj javnosti, Jovanoviću bi bolje bilo da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna, na koji način je naprasno nakon druženja sa kriminalcima iz Šilerove postao vrlo bogat čovek i odakle mu novac da kupi preduzeće "Fidelinka", kaže se u saopštenju SNS.
Srpski naprednjaci su pozvali predsednika LDP da, kada je reč o Kosovu i Metohiji, konačno precizira svoj stav u vezi s teritorijalnim integritetom Srbije.

 

Vučić: Pokazao je nervozu!

"Srpska napredna stranka je zadovoljna zbog toga što Čedomir Jovanović i njemu slični pokazuju sve veću nervozu zbog postupaka Vlade Srbije, pre svega, u vezi sa borbom protiv korupcije i kriminala, jer dokle god je ta nervoza kod njih prisutna, to će biti znak da Srbija ide u dobrom pravcu", navodi se u saopštenju.

 

Vučić: Jovanović sabotira Srbiju!

Iz SNS je poručeno i da će ta stranka podržati sve mere koje vlast planira da uradi kako bi što pre došlo do promena koje će od Srbije načiniti normalnu, modernu i civilizovanu državu "u čemu takvi kao što je Čedomir Jovanović već godinama pokušavaju da je spreče zarad ličnih i uskostranačkih interesa".

LDP: Nećemo dopustiti da SNS bezočno laže! 

Liberalno demokratska partija kritikovala je danas Srpsku naprednu stranku, ukazujući da kampanjom laži i obračunom sa svakim ko politički drugačije misli pokušava da uspostavi totalitarni režim u kome će biti progonjeni svi koji se suprotstave pogrešnoj politici koja se u zemlji vodi.
"Ne impresionira nas bahatost stranke koja je uzurpirala svaku instituciju, i ponovo im poručujemo da mogu sve što ih interesuje da ispitaju, ali im nećemo dopustiti da bezočno lažu", navodi se u saopštenju.

Koliko je vlast uštedela?: Čedomir Jovanović

Koliko je vlast uštedela?: Čedomir Jovanović

 
"Jasno nam je da je za njih veoma bolno kada se pogledaju i konstatuju posledice njihove politike, naša obaveza je da ih u tome sprečimo i kao što ih se nismo plašili dok su bili radikali, teško da će nas zastrašiti kao naprednjaci", ističe LDP.
U saopštenju se navodi da nije svako ko je danas protiv Vučića ujedno i protiv obračuna sa korupcijom, kao što je u prošlosti svako ko je bio protiv Šešelja, Nikolića i Vučića bio i protiv ideje "Velike Srbije" i rata sa celim svetom.
"Rečnik i način obračuna naprednjaka identični su onim kojim su se služili u prošlosti zbog kojeg danas očajnički pokušavaju da peru svoje političke biografije i distanciraju se od svega što su u prošlosti radili i bili. Ne mogu prva dva predsednika SNS-a da pobegnu od istine da je vlada u kojoj su oni sedeli 1999. godine, vojno kapitulirala na Kosovu nakon čega je Srbija izgubila pravo da Kosovom upravlja", dodaje se u saopštenju.
LDP kritikuje SNS i zato što, kako navodi, "najavljuje svoje nove političke projekte koji će samo produbiti haos u zemlji".


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode