SNS i DS ruše Boška Ničića !

Učešće u vlasti ponuđeno je i SPS, a kako saznajemo, socijalisti imaju fore dan, dva da izvagaju

Boško Ničić

Boško Ničić

BEOGRAD - Odzvonilo mu.
SNS i DS u Zaječaru potpisale su koalicioni sporazum čime su, sa 27 odbornika, obezbedile većinu u ovom gradu.

Oni su time stvorili uslove za rušenje aktuelnog gradonačelnika Boška Ničića iz URS. Učešće u vlasti ponuđeno je i SPS, a kako saznajemo, socijalisti imaju fore dan, dva da izvagaju da li će se pridružiti novoj većini.

- Poziv smo uputili i socijalistima, imaju dan, dva da odluče. Ako misle ozbiljno da se bave politikom, odlučiće se za saradnju sa nama - kaže naš izvor iz SNS i dodaje:

- Boško Ničić mora da ode. Samo je to važno. Grad je propao otkako ga on vodi, nema grejanja, toplane, u gradu je potpuna anarhija.

I dok naprednjaci slave preuzimanje vlasti u Zaječaru, Boško Ničić na sve to odmahuje rukom i tvrdi da su naša saznanja potpuna neistina.

- To nije tačno. Siguran sam da SNS i DS nisu potpisali sporazum. Pozovite DS pa pitajte. Neću da komentarišem gluposti - poručio je on.

 

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode