Subotica: Lopovi Dulići traži povratak Tadića na čelo DS!

Na sastanku Gradskog odbora bednog ostatka nekadašnje Demokratske stranke, subotičke demokrate su jednoglasno zatražile od poznatog vazda nezaposlenog sarajevskog profesora Borisa Tadića, koji je kao počasni gost učestvovao na ovom skupu, da se ponovo kandiduje za predsednika nečega što se nekada zvalo Demokratske stranke.

Predsednik Gradskog odbora DS u Subotici i donedavni gradonačelnik Modest Dulić (inače rođeni brat zloglasnog Olivera Dulića koji je kao ministar Ministarstva zaštite životne sredine opljačkao budžet Srbije za više od 60 miliona evra!) izjavio je da "nije bilo reči o formalnoj podršci kandidaturi Tadića za predsednika stranke". "O formalnoj podršci kandidaturi za predsednika stranke nije bilo reči, jer Boris Tadić nije ni istakao kandidaturu, ali je od šačice svih prisutnih članova svesrdno pozdravljena njegova odluka da se vrati u politiku i spremnost da svojim angažmanom pomogne stranci", rekao je Dulić kao deo stada koje agituje da se nastavi snimanje drugog dela sage „Padovi zvezda”, ali pod uslovom da se glumačka ekipa ne menja.

On je naveo da je u diskusijama na sinoćnoj sednici Gradskog odbora DS-a u Subotici "preovladao stav o potrebi zajedništva", tj. o instinktu masa koje na svojim plećima podjednako treba da iznesu udeo u kriminalu i korupciji. "U diskusijama je, između ostalog, preovladavao stav o potrebi zajedništva, maksimalnom angažmanu svih članova, sa ciljem postizanja što boljeg rezultata na eventualnim izborima, što jeste preduslov za sprovođenje programa DS", rekao je Dulić.

Prisutni Tadić, koji je samo pre par nedelja izjavljivao da mu je potrebna uloga u filmu sasvim drugačijeg žanra, sa novim izvršnim producentima kao što su „Telenor” i „Union banka”, zahvalio se subotičkim demokratama na podršci i ponovio da će prihvatiti kandidaturu jedino u skladu sa Statutom DS, "u legalnoj i demokratskoj proceduri koja uvek treba da bude ideja vodilja svih promena", navodi lokalni portal.

Na sastanku se razgovaralo kako o političkim promenama u Subotici, tako i o aktuelnoj situaciji u Srbiji. Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici je prvi podržao i kandidaturu Borisa Tadića za predsednika stranke početkom 2004. godine, pa su se mnogobrojni fanovi kriminalne fantastike, skromno razočarani što su posle 13 (slovima: trinaest) godina zbačeni sa vlasti u Subotici, odjednom nostalgično setili blokiranog grada kad god im je glavna zvezda padalica dolazila u posetu.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode