USTAŠOFIL: Pajtićeva skupština na dan državnosti NDH!

Vojvođanski premijer u ostavci raspravu o deklaraciji o zaštiti ustavnih i zakonskih prava pokrajine najavio za 10. april, dan kada je u Drugom svetskom ratu proglašena Nezavisna Država Hrvatska!

BEOGRAD - Skriveni plan.
U trenutku kad se Srbija suočava s jednom od najtežih odluka u svojoj novijoj istoriji i grčevito bori za rasplet kosovske krize i nastavak evropskog puta boreći se s pritiscima iz EU i međunarodne zajednice, premijer Vojvodine u ostavci Bojan Pajtić rešava da praktično zabije nož u leđa državi najavom da će pokrajinska skupština u sredu doneti deklaraciju o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine, koja su navodno ugrožena, što je protumačeno kao uvod u secezionizam.

Iza opasne deklaracije krije se, kako saznajemo, namera pokrajinskog rukovodstva s Pajtićem na čelu da na mala vrata izboksuje da Vojvodina sama potraži svoj put ka Evropskoj uniji ukoliko Srbija upadne u teške ekonomske probleme.

Ranije je već najavljivana posebna kancelarija Vojvodine u Briselu a Vojvodina se odavno u svim političkim nastupima njenih prvaka iz redova aktuelne pokrajinske vlasti otvoreno promoviše kao evropska a ne regija Srbije.

Poklapanje datuma održavanja pokrajinske skupštinske rasprave o navodnoj ugroženosti ustavnih ovlašćenja Vojvodine od strane valjda Srbije (?!) sa datumom proglašenja monstruozne nacističke tvorevine Nezavisne države Hrvatske deluje krajnje provokativno i zlonamerno i unosi nespokoj kod većinskog srpskog življa u Vojvodini.

Pitanje je kako će na najnoviju neukusnu i krajnje delikatnu provokaciju očiglednog ustašofila iz ostatka Đilasove Demokratske stranke reagovati centrala demokrata u Beogradu.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode