Beograd: Misteriozna smrt odbornika SNS

Spasoje Spremo (51), koji u subotu oko 10 sati pronađen mrtav sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović (43) u iznajmljenom stanu u ulici Đorđa Radojlovića 18 na beogradskom Dedinju, otac je manekenke Kristine Spremo (23), učesnice prve sezone rijalitija “Parovi” i odbornik Srpske napredne stranke u opštini Savski venac.

Od tetke čula strašnu vest: Kristina SpremoOd tetke čula strašnu vest: Kristina Spremo

Njegova ćerka Kristina Spremo potvrdila je danas za naš list da je njen otac pronađen mrtav, ali da ne zna šta je uzrok smrti.
- Bila sam kod drugarice kada sam čula da mi je otac pronađen mrtav. Tu strašnu vest mi je javila moja tetka - rekla nam je potresnim glasom Kristina Spremo.

 

Na medijske spekulacije da je pored tela njenog oca i njegove životne saputnice pronađena i manja količina droge pored uzglavlja kreveta, Kristina kategorički tvrdi da njen otac nikad nije koristio narkotike.

U opštinskom odboru SNS-a danas smo saznali da ih je sve zatekla vest o iznenadnoj smrti partijskog kolege. Brat preminulog Spasoja Sprema je juče rekao da se još ne zna tačan uzrok smrti.
- Ne može se još ništa utvrditi dok ne stignu toksikološki nalazi. Čak se priča i da su se otrovali - rekao je brat preminulog.


Spasoje Spremo i njegova nevenčana supruga su nađeni mrtvi u iznajmeljenom stanu, a njihova tela je otkrila njihova prijateljica kojoj je bilo čudno što se danima ne javljaju.
Zgradom se danima širio nesnosan smrad, a komšije su u početku mislile da je uginula neka životinja. Spasoje i Mirjana su se, prema priči komšija, često svađali, a Mirjana je spominjala da će da ode od njega. Sahrana Spasoja Sprema biće danas.

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode