<p> &nbsp;</p> <p> <br /> &nbsp;&nbsp; &nbsp;</p> <p> <br /> &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> <br /> &nbsp;&nbsp; &nbsp; <div style="background-color: none transparent;"> <br /> &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;</div>

Jevreji su otrovali Arafata ?!

Udovica pokojnog palestinskog lidera Jasera Arafata, Suha Arafat, danas je potvrdila da je ekshumacija Arafatovih posmrtnih ostataka već zakazana i to za sledeću nedelju, dodavši da je ta ekshumacija za njenu porodicu vrlo bolna ali i potrebna jer se sumnja da je Izrael otrovao njenog pokojnog supruga

Arafata otrovali izraelci?!

"To je izuzetno bolno. To je šok i nije lako ni za mene, ni za moju kćerku", rekla je Suha Arafat u Ramali.

" Istina se mora znati, to je neophodno za naš narod, za porodice mučenika iz Gaze", rekla je ona, na taj način aludirajući na Palestince koji su poginuli tokom izraelske ofanzive palestinskoj teritoriji.

Suha Arafat koja nije dozvolila obdukciju tela posle smrti svog supruga Jasera, u međuvremenu se založila za "okretanje strane velike tajnosti" koja je pratila Arfatovu smrt, istakavši: "Ako je bilo zločina, to se mora rešiti". Arafat je umro 11. novembra 2004. godine u francuskoj vojnoj bolnici kraj Pariza u 75-godini života.

Čitava polemika i misterija smrti Jasera Arafata počela je još od naglog pogoršanja njegovog stanja u Ramali zbog čega je prebačen u Francusku gde se posle smrti nije znalo šta je uzrok iste, odnosno francuski lekari nisu bili u mogućnosti da to ustanove upravo iz razloga što je Suha Arafat tada odbila obdukciju tela.

Suha Arafat sa kćerkom na sahrani supruga u Kairu

Neposredno nakon smrti, mnogi Palestinci su počeli sa teorijama da je Jaser otrovan i to upravo od strane Izraelaca. Teorija je ponovo dobila na snazi nakon što je televizija Al Džazira iznela rezultate jedne švajcarske laboratorije koja je dokazala da su na odeći Jasera Arafata pronađena ogromna količina radioaktivnog plutonijuma.  

Iako će obdukcija tela bivšeg vodje Palestinaca dati odgovor na mnoga pitanja, deo porodice Arafat i deo javnosti nije oduševljen ekshumacijom tela Jasera Arafata jer to smatraju skrnavljenjem. U svakom slučaju, bez obzira na sve polemike u javnosti, deo palestinskog naroda i bez eventualnih dokaza čvrsto veruje da je Arafat otrovan, svaki novi dokaz bi samo potvrdio ono što oni veruju godinama da se desilo sa pokojnim Jaserom Arafatom.


HIT KNJIGA !!!


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Make a website for freeWebnode